28 / 03 / 2024

Ispartakule evleri başvuru şartları

Ispartakule evleri başvuru şartları

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde daire fiyatları 305 bin TL'den başlıyor. Projede başvurular T. Vakıflar Bankası A.Ş. tarafından kabul ediliyor. Peki Ispartakule Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule başvuru 2015!

Kurayla satışa sunulan Ispartakule Evleri'nde başvurular devam ediyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. İşte Emlak Konut Ispartakule başvuru 2015 detayları...

Emlak Konut Ispartakule kura çekimi ne zaman?

Teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılacağı Ispartakule Evleri başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Projede toplam 1.500 adet konut satışa sunulacak. Peki Emlak Konut Ispartakule kura çekimi ne zaman?

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekimi!

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek. Teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

Ispartakule Evleri Avcılar ödeme seçenekleri!

Ispartakule Evleri Avcılar ödeme seçenekleri kapsamında 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Başvuru bedeli olarak minimum bin TL istenen proje kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Ispartakule Evleri başvuru 2015!

Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 3 farklı kategoride kurayla satışa sunulan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. İşte TOKİ Ispartakule Evleri başvuru 2015 detayları...

Ispartakule Evleri başvuru süresi ne zaman bitecek?

Ispartakule Evleri'nda dairelerin alanları 87,22 metrekareden başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede alt gelir grubu başvuru bedeli bin TL olarak belirlendi. Peki Ispartakule Evleri başvuru süresi ne zaman bitecek?

Emlak Konut Ispartakule başvuruları ne zaman?

Ispartakule Evleri daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede teslimler Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek. Peki Emlak Konut Ispartakule başvuruları ne zaman?

TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru günü!

Ispartakule Evleri başvuru işlemleri Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabiliyor. Projede 240 ay vade seçeneğiyle konut sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru günü...

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları!

Başvuru bedelinin orta gelir grubu için 5 bin TL olarak belirlenen projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları...

Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme planı!

Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme planı kapsamında 240 ay vade imkanı sunuluyor. Başvuru dönemi 3 Temmuz'da sona erecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru 2015!

Ispartakule Evleri kura satışları kapsamında başvurular devam ediyor. Teslimlerin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan projede 240 ay vade imkanı sunuluyor. İşte Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru 2015 detayları...

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru koşulları!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 adet konut kurayla satılıyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da yapılacak olan projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru koşulları...

Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilecek Ispartakule Evleri kurayla satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Peki Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Avcılar TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi!

Toplam 1. 500 adet dairenin satışa çıkacağı projede taksitler teslimden sonta ödenmeye başlayacak. Avcılar TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi için başvurular 3 Temmuz'a kadar devam edecek.

Manisa Demirci TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Manisa Demirci TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam ediyor. Toplam 73 adet konutun satışta olduğu projede fiyatlar 114 bin 701 TL'den başlıyor.

Manisa Gördes TOKİ Evleri başvuru bedeli!

TOKİ Manisa Gördes Belediye Projesinde yer alan 63 adet konut için 2 Mayıs 2016 tarihinde başlayan başvuru dönemi ay sonunda sona eriyor. İşte, Manisa Gördes TOKİ Evleri başvuru bedeli...

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL'den başlıyor. Toplamda 448 adet konutun satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vadelendiriliyor.

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvuru!

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvuru işlemleri yarın bitiyor. Ödemelere göre 120 aydan 180 aya varan vade imkanı sağlanan projede ev alanları 74,82 metrekareden başlıyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 124 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede standart konutların fiyatları 181 bin 433 TL'den başlıyor.

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar varan vade imkanı sağlanıyor.

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvuru dönemi yarın bitiyor!

Ödemelere göre 120 aydan 240 aya varan vade sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor. İzmir Kınık TOKİ Evleri başvuru dönemi yarın bitiyor.

Kastamonu Seydiler TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Kastamonu Seydiler TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1'lerde için 2 bin TL olarak belirlendi. Toplamda 140 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvuru işlemleri için yarın son gün. Konut alanlarının 74,82 metrekareden başladığı proje ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru bedeli kapsamında 3+1'ler için 6 bin TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede 77 adet daire satışa çıkarıldı.

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri başvuru!

Ordu Gürgentepe TOKİ Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede ev fiyatları 191 bin 250 TL'den başlıyor.

Manisa Gördes TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Manisa Gördes TOKİ Evleri başvuru işlemleri 31 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede başvuru bedeli 4 bin TL.

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Daire fiyatlarının 64 bin 463 TL'den başladığı projede konutlar 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Ispartakule evleri başvuru şartları Haberi

Ispartakule evleri başvuru şartları

"Ispartakule Evleri başvuru bedeli ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Toplam 152 dairenin kurayla satışa sunulduğu proje İstanbul Avcılar'da yükseliyor. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Ispartakule Evleri'nde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Ispartakule Evleri başvuru bedeli ne kadar? 

Kura çekimi 30 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde başvuru bedeli olarak 3 bin TL ödeniyor. Projede başvuru işlemleri T. Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılabiliyor. 


Avcılar Ispartakule Evleri başvuru şartları!

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalı.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalı.

3-) Kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir.

4-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb. ) başvuru yapamayacak. Başvuru yapmış olması

halinde...