28 / 03 / 2024

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru koşulları!

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru koşulları!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ispartakule Evleri

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 adet konut kurayla satılıyor. Kura çekimi 12 Temmuz'da yapılacak olan projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. İşte Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru koşulları...



Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru koşulları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Teslimlerin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşeceği projede 240 ay vade fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 adet daire kura yöntemiyle alt gelir, orta gelir ve özel durum grubu kategorisinde satışa çıkıyor.


Online başvuru formu www.emlakkonut.com.tr web sitesi üzerinden doldurulan Ispartakule Konutları İstanbul Avcılar'da hayata geçirilecek. Kurası 12 Temmuz'da çekilecek olan projede başvurular 3 Temmuz'a kadar kabul edilecek.


Emlak Konut Ispartakule'de 1.849 adet konut ve 33 adet ticari ünite bulunuyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 87,22 ile 221,14 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Avcılar  Ispartakule Evleri  başvuru bedeli olarak alt gelir grubu tarafından 1.000 TL, orta gelir grubu tarafından 5.000 TL ödeniyor. Projede başvuru bedeli Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş.'nin herhangi bir şubesine yatırılabiliyor.


Ispartakule Evleri fiyatları ne kadar?

1+1 konutlar 248 bin TL ile 295 bin TL, 

2+1 konutlar 289 bin TL ile 439 bin TL, 

3+1 konutlar 349 bin TL ile 595 bin TL, 

4+1 konutlar 459 bin TL ile 589 bin TL 


Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru koşulları!


Özel durum grubu;

1-) Özel durumdan sadece, Şehit eşleri ve yetimleri, Gaziler ve Engelliler (engellilik oranı en az %70 olmalıdır.) başvuru yapabilirler.

2-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

3-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

4-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

5-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

6-) Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


Alt gelir grubu;

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

4-)  Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

5-)  Konut satın almak için başvuruda bulunanların İstanbul İl sınırları içerisinde 2 (iki) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

6-)  Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


Orta gelir grubu;

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir.

4-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.


22 soruda Emlak Konut Ispartakule Evleri!


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi ve ödeme planı için tıklayın


Ispartakule Evleri iletişim 

Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön