25 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri kurası nerede çekilecek

Ispartakule Evleri kurası nerede çekilecek

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi bugün gerçekleşecek. Başvuru bedeli olarak 3 bin TL alınan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası!

TOKİ'nin Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap projesindeki 412 konut kura ile sahiplerini bulacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Bolu Mudurnu TOKİ Evleri kurası!

Toplamda 500 adet daireden meydana gelen TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura çekimi gerçekleşecek. Peki, Bolu Mudurnu TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası!

106 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Kırşehir Kaman projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası..

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Taşkent Belediyesi'yle ortaklaşa inşa edildiği projede 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

TOKİ Konya Hadim projesinde toplam 171 adet daire bulunuyor. Peki Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura çekilişi heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Konya Taşkent Evleri toplamda 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Alaca 2.Etap Evleri kurası ne zaman?

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortaklaşa inşa ettiği projede 220 daire mevcut. Peki TOKİ Alaca 2.Etap Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Toplam 243 adet konuttan oluşan proje 1 milyon TL yatırım değerine sahip. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası nerede?

Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Toplam 243 adet konuttan oluşan projede Çorum Kargı Belediyesi'nin katkıları da bulunuyor. Peki Çorum Kargı TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Ispartakule Evleri kurası nerede çekilecek Haberi

Ispartakule Evleri kurası nerede çekilecek

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından toplam 152 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu Ispartakule Evleri başvuru dönemi 28 Eylül 2015 tarihinde sona erdi. 


Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi bugün saat 14.00 itibariyle başlayacak ve Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde yapılacak. Projenin kura sonuç listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yayınlanacak.


Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da hayata geçiriliyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan projede başvuru bedeli olarak 3 bin TL kabul edildi. 


Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatları 1+1 konutlarda 305 bin TL ile 324 bin TL, 2+1 konutlarda 355 bin TL ile 512 bin TL, 3+1 konutlarda 444 bin TL ile 600 bin TL, 4+1 konutlarda ise 582 bin TL...