24 / 04 / 2024

ıspartakule tebir kararı

ıspartakule tebir kararı

Ispartakule’de ikamet eden bir vatandaş olarak gazetelerde, web sitelerinde Isparatule’yi itibarsızlaştırmaya yol açacak şekilde bilmeden, anlamadan olayın tarafları dışındaki kişi ve kurumlarca açıklama yapılmaktadır.

Mahkeme Ispartakule'deki tedbir kararını bozdu!

İnnovia, Apricot Garden, Koza 1 ve Koza 2 projelerinden sonra İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin tedbir koyduğu parseller üzerinde yükselen ve Hasanoğlu İnşaat'a ait olan Banu Evleri projesinde de tedbir kararı kalktı.

Ispartakule Koza 1 ve Koza 2'deki tedbir kararı kalktı!

Geçtiğimiz günlerde Ispartakule'deki bazı projelerde satışlar durmuştu. Satışların durduğu projelerden olan Koza 1 ve Koza 2 sakinleri tedbir kararının kalkması için mahkemeye başvurdu ve Koza 1-Koza 2'deki şerhler kalktı.

Ispartakule Koza sakinleri tedbir kararı için mahkemeye başvurdu!

Geçtiğimiz günlerde Ispartakule'deki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuş ve bazı projelerde satışlar durmuştu. Satışların durduğu projelerden olan Koza 1 ve Koza 2 sakinleri tedbir kararının kalkması için mahkemeye başvurdu.

Tevrat Duran'dan Ispartakule tedbir kararı yorumu!

Ispartakule’de ikamet eden bir vatandaş olarak gazetelerde, web sitelerinde Isparatule’yi itibarsızlaştırmaya yol açacak şekilde bilmeden, anlamadan olayın tarafları dışındaki kişi ve kurumlarca açıklama yapılmaktadır.

Ispartakule'de 4 bin konuta tedbir kararı koyuldu!

Banker Kastelli'nin oğlu, işadamı Korkmaz Yiğit'in Avcılar Ispartakule'de üzerinde 4 bin konutun bulunduğu 100 binlerce dönüm arazisine, hileli yollardan satıldığı gerekçesiyle tedbir kararı koydurdu.

Ispartakule'deki 4 bin konutun bulunduğu araziye tedbir kararı!

2008′de intihar eden “Banker Kastelli” olarak ünlenen Abidin Cevher Özden’in iş adamı Korkmaz Yİğit’ten olan alacağıyla ilgili mahkeme flaş bir karar verdi.

Korkmaz Yiğit'in Ispartakule arazisi için tedbir kararı!

Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008'de intihar eden Banker Kastelli namlı Abidin Cevher Özden’in, iş adamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacağı yıllar sonra İstanbul Avcılar’da binlerce aileyi vurdu. Ticaret Mahkemesi geçtiğimiz günlerde kararını verdi.

Özak GYO Aytur Turizm davasında Özak GYO lehine karar çıktı!

Özak GYO'ya bağlı olan Aktay Turizm ile Aytur Turizm arasındaki davanın dünkü duruşmasında Özak GYO lehine karar çıktı...

Taksim, kurultay kararına göre elle kazılacak!

Taksim'deki tüneli 8 ayda bitirmeyi hedefleyen firmaya şok: Kurultay kararı gereği iş makineleri duracak, inşaat alanı önce elle kazılacak...

Artı Yatırım Holding ve Endeks Gayrimenkul birleşme kararı!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş birleşme kararı hakkında Artı Yatırım Holding açıklama yaptı...

Kentsel dönüşüm yasasına kısmi iptal kararı!

Belediyelerin, konut, sanayi ve ticaret alanlarında kentsel dönüşüm projeleri uygulayabilmesini öngören kanunun bazı hükümlerinin yürürlüğünün durdurulması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı

Kentsel dönüşüm yasasına kısmi iptal kararı!

Kentsel Dönüşüm yasasındaki kısmi iptal kararı kentsel dönüşümü etkilemeyecek. Vatandaşlarda kendi evlerini kendileri yenileyebilecekler...

İzmir'de ki Atatürk Caddesi vatandaş kararıyla kapatılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1. Kordon’un (Atatürk Caddesi) araç trafiğine kapatılmasıyla ilgili uygulamanın sürdürülüp sürdürülmemesi kararını güzergah üzerinde ikamet eden vatandaşlara ve işyeri sahiplerine dağıtılacak anketlerin sonuçlarına göre karar

ıspartakule tebir kararı Haberi

ıspartakule tebir kararı

Ispartakule’de ikamet eden bir vatandaş olarak gazetelerde, web sitelerinde Isparatule’yi itibarsızlaştırmaya yol açacak şekilde bilmeden, anlamadan olayın tarafları dışındaki kişi ve kurumlarca açıklama yapılmaktadır. Konunun anlaşılması için hukukçu ve aynı zamanda bölge sakini olarak bu yazıyı kaleme alma ihtiyacı hissettim. 


İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi’nce 2014/294 Esas sayılı dosya üzerinden 9.9.2015 günü aralarında Koza evleri, İnnovia,Yeni Hayat Sitesi, Banuevleri  projelerinin de yer aldığı taşınmazların kaydına ‘satış ve devrin önlenmesi’ şerhiyle ihtiyati tedbir konmuştur. 


Davada davacı Süleyman Cemil Bahadır , Korkmaz Yiğit’ten olan 01.01.2008 vadeli 7.584.550 TL meblağlı senedine dayanarak 26 kişiye tazminat davası açmıştır. Mahkemenin dosyası 5 klasördür.

Bu davanın mağdurları Ispartakuleli’lerdir. Benim gibi bu davanın tarafı olmayanların, davanın taraflarını tanımayan pekçok kişinin evlerine satılamaz kaydı konmuştur. Halbuki bizler 4721 sayılı TMK...