18 / 04 / 2024

İşsizlik maaşı zam 2022

İşsizlik maaşı zam 2022

Asgari ücretin yüzde 30’luk yükselişle net 5 bin 500 liraya ulaşmasıyla çalışma hayatını yakından ilgilendiren birçok kalemde de artışlar gerçekleşecek. Bunların ilk sırasında işsizlik maaşı yer alıyor. Peki işsizlik maaşı kaç lira olacak? İşsizlik maaşına ne kadar zam gelecek? İşte ayrıntılar...

Başvurana 15 bin 880 TL veriliyor! Şubat'ta 2,4 milyar TL ödendi: Hemen şartlara bakın!

İşsizlik Sigortası Fonu'nun büyüklüğü şubat sonu itibarıyla 212 milyar 511 milyon TL'yi bulurken, Şubat'ta 402 bin işsize 2 milyar 410 milyon TL ödeme yapıldı. Peki işsizlik maaşı ne kadar? Kimler faydalanabilir? İşte ayrıntılar...

İŞKUR açıkladı! İşsiz kalan vatandaşa 24 bin TL yardım! 

İşsiz kalan vatandaşlara devlet desteği ve nakdi yardımlar 24 bin 381 TL’ye kadar yükseldiği kaydedildi. İşsiz kalanlar 15 bin 880 liraya varan işsizlik maaşı alırken İşbaşı eğitim programlarına katılan vatandaşlar da ek olarak ayda 8 bin 501 lira daha kazanabiliyorlar.

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar tedirgin! Bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verilerinden dolayı dşüşe geçti. ABD'de işsizlik maaş başvuruları ilk kez beklentinin altında kaldı. Bu gelişmeler altın piyasasına yansıdı ve fiyatlar geriledi. 

2024 memur ve emekli maaşı zam oranları belli oldu!

Memur ve emeklilerin 2024 yılı maaş zam oranı resmen netlik kazandı. İşte 2024 yılı memur ve emekli maaşları...

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

En düşük memur maaşı 33 bin 25 TL olacak! FLAŞ GELİŞME: Hemşireye 39 bin 642, öğretmene 39 bin 963 TL maaş müjdesi geldi

En düşük memur maaşı ve memur maaş zam oranı merakla araştırılıyor. Milyonlarca memurun beklediği müjde Bakan Işıkhan'dan geldi. İşte memur maaş zammı ile ilgili son detaylar...

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

İşsizlik maaşında buz kestiren rakam! Tam 10 bin 650 TL veriliyor! İŞKUR açıkladı!

İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki bu yıl işsizlik maaşı ne kadar? İşte ayrıntılar...

ABD'de üretici enflasyonu Ağustos'ta beklentilerin üzerinde gerçekleşti!

ABD'de Ağustos ayında üretici fiyat endeksi yıllık yüzde 1,6 oranında artış kaydederek piyasa beklentilerinin üzerine yükseldi. ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı ise piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

Yüz binlerce emekliyi ilgilendiriyor! Hesaplara en az 1.945 TL yattı! PTT'den veya hesabınızdan hemen çekin...

Sosyal Güvenlik Kurumu Emekli Sandığı kapsamında emekli, vazife malulü, malul, dul ya da yetim aylığı alanların temmuz maaşı zam farklarının yatırılmaya başladığını duyurdu. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına bu ay tam bu kadar zam geliyor! Şimdi rakamlara bakın! 

Emekli ile memur maaş zam oranlarının belli olmasının ardından, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı 2023 Temmuz zammıyla kaç TL olacak? 

İşsizlik maaşı yeni zamla kaç lira oldu? Rakamlar bir bir verildi! İşsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek?

En düşük memur maaşı ve memur maaş zam oranı ile ilgili yapılan açıklamaların ardından işsizlik maaşının ne kadar olduğu yeniden merak konusu oldu. Peki işsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek? 

İşsizlik maaşı zam 2022 Haberi

İşsizlik maaşı zam 2022

Milyonlarca vatandaş, asgari ücrete uygulanan yüzde 30'luk yükselişin ardından işsizlik maaşı araştırmalarına hız verdi. Vatadaşlar işsizlik maaşının ne kadar olacağını, işsizlik maaşına kaç lira zam geleceğini araştırıyor. 

Asgari ücretin yüzde 30’luk yükselişle net 5 bin 500 liraya ulaşmasıyla çalışma hayatını yakından ilgilendiren birçok kalemde de artışlar gerçekleşecek. Bunların ilk sırasında işsizlik maaşı yer alıyor.

İşsizlik ödeneğinin alt sınırı brüt asgari ücretin yüzde 40’ı olarak, üst sınırı ise yüzde 80’i olarak belirleniyor. 

Peki işsizlik maaşı kaç lira olacak? İşsizlik maaşına ne kadar zam gelecek? İşte ayrıntılar...

Asgari ücrete yapılan ara zamla beraber net asgari ücret 5 bin 500 TL olarak belirlendi. Yeni asgari ücret zammının ardından işsizlik maaşı da yükseldi. 

İŞSİZLİK MAAŞI KAÇ AY ALINABİLİYOR? 

Hizmet akdinin feshinden önceki son üç sene içinde, işsizlik...