25 / 04 / 2024

işsizlik rakamları açıklandı

işsizlik rakamları açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Temmuz ayı işsizlik rakamları açıklandı. Türkiye'de işsizlik oranı temmuzda, haziran ayına göre göre 1.4 puan yükselerek yüzde 12 seviyesinde gerçekleşti.

İşsizlik oranı yüzde 13.1 oldu!

TÜİK verilerine göre, Türkiye'de işsizlik şubat ayına göre 0,1 puan gerileyerek yüzde 13,1 oldu. Şubat ayında işsiz sayısı ise 4 milyon 236 bin kişiye ulaştı.

İşsizlik oranı şubatta azaldı!

Türkiye'de işsizlik oranı, şubatta geçen yılın aynı ayına göre 1,1 puan azalışla yüzde 13,6 oldu. Söz konusu dönemde işsiz sayısı 502 bin kişi azalarak 4 milyon 228 bin kişi olarak kaydedildi.

İşsizlik rakamları açıklandı!

Türkiye'de işsizlik oranı, ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre 0,9 puan azalışla yüzde 13,8 oldu. Söz konusu dönemde işsiz sayısı 306 bin kişi azalarak 4 milyon 362 bin kişi olarak kaydedildi.

İşsizlik rakamları açıklandı!

Türkiye'de işsizlik oranı, geçen yıl bir önceki yıla göre 2,7 puan artış göstererek yüzde 13,7 oldu.

İşsizlik rakamları açıklandı!

Türkiye'de işsizlik oranı eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre 2,4 puan artışla yüzde 13,8 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 817 bin kişi artarak 4 milyon 566 bin olarak kayıtlara geçti.

İşsizlik rakamları açıklandı!

Türkiye'de işsizlik oranı ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre 2,9 puan artış göstererek yüzde 14'e yükseldi. Bu dönemde işsiz sayısı 980 bin kişilik artışla 4 milyon 650 bin kişi olarak hesaplandı.

İşsizlik rakamları açıklandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2019'a ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı.Türkiye'de işsizlik oranı temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre 3,1 puan artışla yüzde 13,9'a yükseldi.

Altına, dolara, Euro'ya ve borsaya yatırım yapanlar hemen bakın! Tek tek açıklandı, çakılan da var tırmanan da!

Milyonlarca yatırımcıyı ve elinde altını, doları, Euro'su olan vatandaşı ilgilendiren son dakika kazanç rakamları açıklandı. İşte altın, dolar, Euro ve borsadaki son durum...

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığında zam! Yeni maaşlar rakam rakam açıklandı, hesaplara bu kadar yatıyor!

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı gibi sosyal destek ödemelerinin zamlı rakamları açıklandı. İşte merak edilen o rakamlar...

Şubat 2024 enflasyon rakamları açıklandı, hesap kitap yapıldı! Emekliye işte tam bu kadar zam cepte!

Şubat 2024 enflasyon rakamları bu sabah TÜİK tarafından açıklandı, merakla beklenen rakamların açıklanmasından sonra hesap kitap yapıldı. Peki emeklilerin iki aylık zam oranı kaç oldu?

Şubat 2024 enflasyon rakamları az önce açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE rakamları!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Şubat ayı enflasyon rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklandı. İşte son dakika TEFE TÜFE rakamları...

TÜİK işsizlik rakamlarını duyurdu: İşsizlik aralıkta 12 bin kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından aralık 2023 işsizlik rakamları açıklandı. Buna göre söz konusu ayda işsizlik 12 bin kişi azaldı. 

Ocak 2024 enflasyon rakamları açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE rakamları!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Ocak ayı enflasyon rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. İşte son dakika TEFE TÜFE rakamları...

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Aralık 2023 enflasyon rakamları açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE Aralık 2023 rakamları!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Aralık ayı enflasyon rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. İşte son dakika TEFE TÜFE Aralık 2023 rakamları...

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

İşsizlik oranı yüzde 8,5'a geriledi, 11 yılın dibinde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına dair işsizlik verilerini açıkladı. Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde 8,5 seviyesinde gerçekleşti.

Kasım 2023 enflasyon rakamları açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE Kasım 2023 rakamları!

Milyonlarca kişinin merak ettiği Kasım ayı enflasyon rakamları az önce TÜİK tarafından açıklandı. İşte son dakika TEFE TÜFE Kasım 2023 rakamları...

2023 yılı 3. çeyrek işsizlik rakamları açıklandı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı 2023 yılı 3. çeyrekte yüzde 9,2 seviyelerinde gerçekleşti.

2023 Eylül işsizlik rakamları resmen açıklandı: İşsiz sayısı 46 bin kişi azaldı!

TÜİK işsizlik oranı, eylülde mevsim etkisinden arındırılmış olarak 0,1 puan gerilerken, yüzde 9,1 seviyesinde kaydedildi. İşsiz sayısı ise, 46 bin kişi azalarak, 3 milyon 168 bin kişi oldu. 

işsizlik rakamları açıklandı Haberi

işsizlik rakamları açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye'de işsizlik oranı Temmuz ayında yüzde 12 oldu. Haziran ayında işsizlik oranı mevsimsellikten arındırılmış verilerle yüzde 10,6 olarak açıklannmıştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye genelinde 15 yaş ve üzeri yaştaki kişilerde işsiz sayısı temmuz ayında bir önceki aya kıyasla 506 bin kişi artış göstererek 3 milyon 902 bin kişi oldu.
Haziran ayında yüzde 22.4 olan atıl işgücü oranı (geniş tanımlı işsizlik) temmuz ayında yüzde 23.6 olarak kayıtlara geçti.

TÜİK işsizlik rakamlarını...