27 / 04 / 2024

istanbul 2/13 projeleri

istanbul 2/13 projeleri

Her yıl birçok konut projesine ev sahipliği yapan İstanbul, adeta dev bir şantiye alanına dönüştü. Satışta yaklaşık 300 bin konut olduğu tahmin ediliyor. Bunlardan birçoğu da 2013’te yeni sahiplerine kapılarını aralamaya hazırlanıyor…

TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak 2023 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut hamlesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde il il kura çekimleri tam gaz devam ediyor. TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi..

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde heyecan devam ediyor. İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi...

TOKİ'nin il il kura takvimi gün gün peş peşe çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsayacak?

TOKİ kura çekilişlerinin beşinci etabı açıklandı. TOKİ'nin il il kura takvimi gün gün peş peşe çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsayacak?

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Eyüpsultan ve Kağıthane İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait gayrimenkulleri  13 milyon 877 bin 110 TL'ye satıyor...

İstanbul'daki metro projeleri için 150 milyon avro dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 2 metro hattının inşaatında kullanılması için 150 milyon avro dış borçlanma yetkisi talep etti. 

Milli Emlak, İstanbul'daki 13 gayrimenkulü 10.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Bakırköy ve Fatih'te yer alan 13 adet gayrimenkulü 10 milyon 390 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'da 13.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal ve Tuzla'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 13 milyon 520 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.3 milyon TL'ye satılık 38 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beylikdüzü, Beyoğlu, Çatalca, Eyüpsultan, Fatih, Kağıthane, Küçükçekmece, Silivri ve Şişli'de yer alan 38 gayrimenkulü 13 milyon 298 bin 314 TL'ye satıyor...

Torunlar GYO Mall of İstanbul 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Mall of İstanbul 2. Etap projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Alapala İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Alapala İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Yoldaş tarafından kuruldu.

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İLBANK İstanbul'daki 13 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. İstanbul'da bulunan taşınmazlar için teklifler 30 Nisan 2019'a kadar alınacak.

istanbul 2/13 projeleri Haberi

istanbul 2/13 projeleri

İstanbul’un farklı semtlerinde çok sayıda konut projesi üretiliyor. Bunlardan birçoğu da 2013’te yeni sahiplerine kavuşmak için gün sayıyor. Her aile tipine ve bütçeye uygun konut projesi bulmam mümkün. Fiyatlar 130 bin TL’den başlıyor, 2-3 milyon TL’ye kadar çıkıyor… Teslime sayılı günler kala firmalar ellerinde kalan son daireleri bitirmek için uygun fiyat ve ödeme seçeneği de sunuyor. 


İşte 2013’te yaşamın başlayacağı 10 özel proje… 




1. Bahçeli Vadi’de 240 bin TL. Eylül’de teslim

Dekar Yapı tarafından Çengelköy’de yükselen Bahçeli Vadi, toplam 58 konuttan oluşuyor. 10 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede, farklı büyüklükte...