25 / 04 / 2024

Tema İstanbul 2 fiyat listesi!

Tema İstanbul 2 fiyat listesi!

Proje: Tema İstanbul 2

Tema İstanbul 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Tema İstanbul projesi Mesa, Artaş ve Kantur-Akdaş ortaklığında hayata geçiriliyor. Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi konut projesi Tema İstanbul projesinin yeni etabı için start verildi.

Tema İstanbul 2 adıyla yükselecek olan yeni etap, Tema İstanbul Satış Ofisi'nin bulunduğu bölgede yer alan arazide hayata geçirilecek.

Tema İstanbul 2 fiyat listesi!
Tema İstanbul 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Tema İstanbul 2 fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.

Ön talep sürecinin başladığı Tema İstanbul 2 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villalar bulunuyor. 

Tema İstanbul 2 fiyat listesi!

*Görsel Tema İstanbul Bahçe projesine aittir.

Yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek olan Tema İstanbul 2 projesinde yer alan bloklar 5 ve 6 kat olarak tasarlandı. Projede müstakil konutlara da yer verilecek.

Tema İstanbul 2 fiyat listesi!
Tema İstanbul 2 fiyat listesi henüz belli olmadı. Tema İstanbul 2 fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Tema İstanbul 2 ön talep topluyor! Yeni proje!

Web: https://www.temaistanbul.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön