19 / 04 / 2024

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi!

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimleri bu yıl Temmuz ayında gerçekleşecek olan proje 61 blok halinde yükseliyor.



Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur işbirliğinde hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Tema İstanbul Atakent fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplamda 3 bin 351 tane daireden oluşan proje 2 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edilen Tema İstanbul Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri minimum 68 metrekare, maksimum ise 202 metrekare olarak dizayn edildi.


Halkalı Tema İstanbul'da sauna, güvenlik, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, tema park gibi sosyal alanlara yer veriliyor. Proje 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Tema İstanbul Atakent fiyat listesi!

Teslim tarihi 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirlenen Tema İstanbul Evleri fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabiliyor. 


Tema İstanbul satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön