29 / 03 / 2024

Tema İstanbul teslimleri ne zaman

Tema İstanbul teslimleri ne zaman

Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul'da yaşam başladı. Projedeki 3 bin 531 konutun teslimi ay sonuna kadar tamamlanacak.

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi!

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimleri bu yıl Temmuz ayında gerçekleşecek olan proje 61 blok halinde yükseliyor.

Tema İstanbul teslimlere gün sayıyor!

Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör projesi Tema İSTANBUL, ilk etabı olan Konut Bölgesi'nde dahi kırdığı rekorlarla gayrimenkul sektörüne hem referans oluyor hemde moral veriyor.

Halkalı Tema İstanbul'da 1+1'ler 361 bin TL'ye! Teslimler Temmuz 2015'te!

Artaş-Öztaş-Mesa-Kantur ortak projesi olarak yaşama geçirilen Tema İstanbul projesi İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Proje 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul Halkalı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Konut fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor. Peki Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul projesinde 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 288 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul'da 536 bin TL'ye 3+1!

Tema İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 536 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul'da konut fiyatları 280 bin liradan başlıyor! 2015 Temmuz teslim!

Tema İstanbul projesi Artaş-Öztaş-Mesa-Kantur ortaklığıyla inşa ediliyor. İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Tema İstanbul'da fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor...

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul güncel fiyat listesi 2017!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Atakent Tema İstanbul güncel fiyat listesi 2017...

Tema İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 2017!

Tema İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Atakent Tema İstanbul Evleri satılık daire fiyatları!

Atakent Tema İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Evleri'nde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Tema İstanbul kiralık ev fiyatları!

MESA, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur - Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından İstanbul Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul'da konut teslimleri deva ediyor.

Tema İstanbul'da satılan 2 bin 900 konutun teslimleri başladı!

3 bin 531 konuttan oluşan Tema İstanbul, 24 ayda teslim aşamasına geldi. Satılan 2 bin 900 konutun teslimleri başladı.

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi!

Tema İstanbul Atakent fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Teslimleri bu yıl Temmuz ayında gerçekleşecek olan proje 61 blok halinde yükseliyor.

Tema İstanbul Halkalı satılık konut!

Toplam 3 bin 531 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tema İstanbul Halkalı satılık konut teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Tema İstanbul'da daire teslimleri Temmuz'da!

KONUT, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren proje Tema İstanbul, Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur Akdaş ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Tema İstanbul iletişim bilgileri!

Tema İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi. Tema İstanbul Atakent projesinde dairelerin teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.

Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul Halkalı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Konut fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor. Peki Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul Evleri ödeme planı!

Tema İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında anlaşmalı bankalardan banka kredisi kullanılabiliyor. Teslimleri bu yıl Temmuz ayında yapılacak olan proje 3 bin 531 adet konuttun oluşuyor.

Tema İstanbul’da geri sayım başladı!

Küçükçekmece’de inşa edilen Tema İstanbul’da konut teslimleri için çalışmalar hızlandı. 3.531 konutluk mega karma proje bittiğinde 16 bin kişinin yaşayacağı tahmin ediliyor. İşte ayrıntılar...

Tema İstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Tema İstanbul teslimleri ne zaman

Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul'da, konut teslimleri başladı. Toplam 3 bin 531 konut, sosyal tesisler, donatılar, BİLFEN'in hizmet vereceği kreş ve TED Atakent Koleji'ne ev sahipliği yapan eğitim kampusunun yapımı, tek seferde ve 24 ay gibi kısa bir sürede gerçekleştirildi. Mesa, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur-Akdaş'ın ulusal ve uluslararası başarılarına dikkat çeken Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu Ortak Girişim Grubu'nun tüm üyeleri için Tema İstanbul'un çok önemli bir proje olduğunu, ayrı bir anlam taşıdığını vurguladı. Mega karma proje ile Atakent'in kaderini değiştirerek, her yönü ile bir şehir merkezine dönüştürmeyi amaçladıklarını belirten Boysanoğlu, "Tema İstanbul konut bölgesi de bunun ilk adımıydı. Tema İstanbul'un bundan sonraki etapları olan Tema World ve Tema Plaza...