27 / 04 / 2024

Tema İstanbul kiralık ev fiyatları!

Tema İstanbul kiralık ev fiyatları!

MESA, Artaş-Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur - Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından İstanbul Halkalı'da inşa edilen Tema İstanbul'da konut teslimleri deva ediyor.



Ağırlıklı olarak oturum amaçlı (yüzde 86) satın alınan konutlara taşınma süreci de hız kazandı.


 


Konut, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren ve 1.5 milyon metrekare alana yayılan projede farklı tipteki bloklarda yine farklı büyüklüklerde daireler yer alıyor.


 


Zengin sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede kiralama süreci de başladı. Evini kiraya vermek isteyenler projenin ayrıcalığı ile aynı lokasyondaki kira değerlerini dikkate alıyor.


Buna göre Temmuz 2015 itibariyle site genelinde belirlenen kira değerleri şöyle:


 1+1 tipi daire: 1.500 – 1.800 lira


2+1 tipi daire: 2.300 – 2.800 lira


3+1 tipi daire: 2.800 – 4.000 lira


4+1 tipi daire: 4.000 – 4.500 lira


 


-Projede oyun parkları, yürüyüş ve spor alanları, pergolalar, havuzlar ile 285 bin metrekarenin üzerindeki peyzaj ve doğal yeşil alan da aktif kullanıma açılıyor. Her bir bölüm blokların, sosyal açıdan kendine yeterli donatılara sahip bulunduğu projede ayrıca yüksek kapasiteye sahip 3 bin metrekaresi kapalı olmak üzere geniş bir alana yayılan sosyal tesis de yer alıyor. Projede, beş açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kay-kay pisti de olmak üzere kapalı ve açık çeşitli spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları yer alıyor. Tema İstanbul'da yaklaşık 6 bin 400 araçlık kapalı, 800 araçlık açık otopark da bulunuyor. Proje ayıca iki eğitim kurumuna ev sahipliği yapıyor.


 


-Tema İstanbul’da yaşam başladı. Projedeki son konutların satışı devam ederken bağlantı yollarıyla ilgili fizibilite çalışmaları da devam ediyor. TEM, E-5, Sahilyolu ve 3. Köprü bağlantı yollan gibi ana arterlerin kesişme noktasında yer alan Tema İstanbul, Atatürk Havalimanı ve yapımı sürdürülen 3. Havalimanı'na kolay ulaşım avantajına sahip. Mecidiyeköy'den 2017 yılında Mahmutbey'e uzanacak olan M7 metro hattı üzerinde bulunan projeden daire satın almayı düşünenler birçok avantajla karşılaşıyor:


 


- Tema İstanbul içinde yer alan Tema Metro Durağının da 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor. Projenin hemen diğer yanında yer alan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Durağı ile yakın zamanda  Marmaray  avantajı da sunulacak. Ayrıca TEM üzerinde kavşak ve yan yolların geliştirilmesine yönelik çalışmanın da yakın zamanda tamamlanması ile bölgede araç trafiğinde önemli rahatlama bekleniyor. İstanbul Halkalımda yer alan Tema İstanbul gayrimenkul projesinin konut bölümünde evler teslim edildi. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, depremden yangına, güvenlikten trafiğe kadar tüm gereklilikleri, üst seviyede teknoloji ve sistemler kullanılarak çözümlendiklerini ifade etti. Projede yeni etapların inşaatı sürüyor.


 


-Dairelerin satış metrekaresinde ise Tema Park etabının hayat bulmasıyla ( 2017 yılında) 7.500 lira seviyesine çıkılması bekleniyor.


Yeni Akit


Geri Dön