16 / 04 / 2024

Tema İstanbul Evleri ödeme planı!

Tema İstanbul Evleri ödeme planı!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Tema İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında anlaşmalı bankalardan banka kredisi kullanılabiliyor. Teslimleri bu yıl Temmuz ayında yapılacak olan proje 3 bin 531 adet konuttun oluşuyor.



Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Tema İstanbul Rezidans 1 milyon 550 metrekare arsa alanına sahip.


Tema İstanbul Evleri ödeme planı ile kampanyalı ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor.


Konut fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteren Tema İstanbul Halkalı Evleri  Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur  işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede 3 bin 531 tane daireye yer veriliyor. 


Tema İstanbul Konutları İstanbul Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Proje tema park, sauna, güvenlik, spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal olanaklara sahip. 


Tema İstanbul Evleri ödeme planı!

Atakent Tema İstanbul'da yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan yüzde 75'lik kısım ise anlaşmalı bankalar aracılığıyla banka kredisi ile vadelendiriliyor. Projenin Temmuz 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Tema İstanbul Halkalı iletişim

Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön