16 / 04 / 2024

İstanbul Arnavutköy toki projeleri

İstanbul Arnavutköy toki projeleri

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy'de 1025 yeni konut inşa edecek.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Arnavutköy 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Kanal İstanbul manzaralı 621 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Arnavutköy Baklalı projesi detayları...

Emlak Konut GYO ve THY'den Arnavutköy'e 14 bin konutluk proje geliyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Arnavutköy Dursunköy Toplu Konut Projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. THY ve Emlak Konut GYO'dan 14 bin konutluk yeni proje müjdesi...

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika...

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama Nisan 2023! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura sonucu açıklandı mı?

TOKİ İstanbul kura sonuçları merakla bekleniyor. TOKİ İstanbul kura sonucu sorgulama Nisan 2023! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy kura sonucu açıklandı mı? Başvuran şimdi baksın!

TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura sonucu sorgulama merakla araştırılıyor. TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı!

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı... Hemen bakın...

İstanbul Arnavutköy toki projeleri Haberi

İstanbul Arnavutköy toki projeleri

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut yatırımları için start verdi.

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat ve taksitlerle konut sahibi yapan TOKİ, İstanbul'da da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin yeni projesi İstanbul Arnavutköy'de inşa edilecek.

TOKİ Arnavutköy 1. etap projesinde 540 adet konut ve 8 adet dükkan, 2. etap projesinde ise 485 adet konut yer alacak. Projelerin ihaleleri 24 Eylül ve 6 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Arnavutköy 1. Etap 
İstanbul İli Arnavutköy İlçesi 1. Etap 540 Konut ve 8 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ekim 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Arnavutköy 2. Etap
İstanbul İli...