29 / 03 / 2024

İstanbul Atlas Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iletişim

İstanbul Atlas Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iletişim

İstanbul Atlas Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mahdi Haghighat tarafından kuruldu.

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Emlakta nostalji: Emlak ve Eytam Bankası İstanbul'da 4 gayrimenkul kiralayacak!

3 Haziran 1926 tarihinde kurulan Emlak ve Eytam Bankası zamanında İstanbul'da gayrimenkul kiralıyormuş. Gelin hep beraber kiralanan taşınmazları inceleyelim...

Emlak sektöründe takas dönemi başladı! Kredi getirili konutlar takas ediliyor!

Banka kredisine erişemeyenler çareyi takasta buldu. Emlak sitelerinde binlerce ev, araç, arsa, tarla ve iş yeri takas kabul ederken, İstanbul’da 101 milyon TL değerinde bir köşk, Beylikdüzü’nde 70 milyon TL’ye 13 daire, İstanbul’da gayrimenkul, dükkan ve araç takas edilmeyi bekliyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli iel Ahmed Mohammed Baharetha ve Imad Jamal Ahmed ortaklığında kuruldu.

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Roman Abramoviç, İstanbul'da arazi yatırımı için düğmeye bastı! 5 arazi bakıyor! 

Dünyanın en çok konuştuğu Rus milyarderlerden biri olan Roman Abramoviç'in İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdığı konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

İstanbul Atlas Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iletişim Haberi

İstanbul Atlas Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iletişim

İstanbul Atlas Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mahdi Haghighat tarafından kuruldu.

İstanbul Atlas Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. -Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve...