29 / 03 / 2024

İstanbul Bağcılar Kirazlı Koru Evleri

İstanbul Bağcılar Kirazlı Koru Evleri

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat güçlerini birleştirerek İstanbul Bağcılar’da 120 milyon yatırım bedeli olan ‘ Kirazlı Koru Evleri’ ni hayata geçirecek.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar'da 116.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 116 milyon 794 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde geoteknik çalışmalar başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son dakika gelişmesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durumu paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bağcılar'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüme ilişkin son bilgileri paylaştı. Kurt, "Riskli yapı ilan edilen blokların yıkımı bitmek üzere" dedi.

İstanbul Bağcılar Kirazlı Koru Evleri Haberi

İstanbul Bağcılar Kirazlı Koru Evleri

Daha önceden motor fabrikası olan bölgeyi  kentsel dönüşüm kapsamında lüks konuta çeviren proje, 11 dönümlük bir arazi üzerinde yükselirken, projede 232 konut ve 4 ticari üniteden oluşuyor. Daire fiyatlarının 330 bin liradan başladığı ‘Kirazlı Koru Evleri’nde metrekare fiyatı ise 4 bin liradan başlıyor. Lansman toplantısında konuşan Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış “ Daha önceden tüccardım, sanayiciydim. Şimdi de inşaata girdim. Her zaman müşterilerimize kazandırdık. Bu projemizde de hedefimiz bizden ev alanlara kazandırmak” diye konuştu. 2017 yılının ortasında teslim edilecek olan projenin yeşile duyarlı olduğu belirtilirken, projede sosyal alanların varlığı ve aklıı ev sistemlerinin örneklerini de görmenin mümkün olduğu kaydedildi. Toplam 4 blok ve 15 kattan oluşan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Metroya yakınlığı ile dikat...