26 / 04 / 2024

İstanbul Bağcılarda elektrik kesintisi 20 Mart 2015

İstanbul Bağcılarda elektrik kesintisi 20 Mart 2015

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ.'den yapılan açıklamaya göre, 20 Mart Cuma günü Beylikdüzü'nün bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek. 9 saat boyunca elektrik kesintisi uygulanacak mahalleler şöyle...

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Bağcılar'da 116.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 116 milyon 794 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son dakika gelişmesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son durum ne? 

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Bağcılar'da başlatılan kentsel dönüşüm Asburçaklar Sitesi sakinlerini mağduriyete uğrattı. Binalarının güvenirliğinden endişe eden site sakinleri daha güvenli binalarda yaşamak isterken hukuksuz anlaşmalarla mağdur oldu. 

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

İBB, Bağcılar'daki arsayı 16 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 15 milyon 959 bin 325 TL bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm işkencesi!

İstanbul Bağcılar’daki 284 daireli Asburçaklar Sitesi sakinleri evlerinin müteahhit firmaya peşkeş çekildiğini iddia etti. 2 yıldır mobbing ile karşı karşıya kaldıklarından şikâyet eden vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesi için güvenecekleri bir müteahhit firma ile anlaşmak istiyor.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Topal tarafından açıldı.

İstanbul Bağcılarda elektrik kesintisi 20 Mart 2015 Haberi

İstanbul Bağcılarda elektrik kesintisi 20 Mart 2015

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 20 Mart Cuma günü Bağcılar'da 09.00-18.00 saatleri arasında Yıldıztepe Mahallesi 37/13, 37/13B sokaklar ve civarına elektrik...