23 / 04 / 2024

istanbul beyoğlu toprak kayması

istanbul beyoğlu toprak kayması

BEYOĞLU'da Bülbül Mahallesi Turan Caddesi'nde süren pansiyon inşaatında toprak kayması oldu. İnşaatta çalışan Ramazan Altun isimli işçi, kayan toprağın altında kaldı.

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Burj İstanbul  Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi açıldı!

Tatar İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu Tomtom Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu'nda 7 bina mühürlendi!

Beyoğlu Sütlüce'de çöken bina sonrası çökmesine sebep olan toprak kaymasının yaşandığı bölgede 7 bina daha tedbir amacıyla mühürlendi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

İstanbul Defterdarlığı, Beyoğlu'ndaki 5 gayrimenkulü satıyor!

Beyoğlu'nda yer alan ve toplam satış bedeli 4 milyon 380 bin TL olan 5 adet gayrimenkul, İstanbul Defterdarlığı tarafından satışa çıkarılıyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

istanbul beyoğlu toprak kayması Haberi

istanbul beyoğlu toprak kayması

BEYOĞLU'da Bülbül Mahallesi Turan Caddesi'nde süren pansiyon inşaatında toprak kayması oldu. İnşaatta çalışan Ramazan Altun isimli işçi, kayan toprağın altında kaldı. Boğazına kadar toprağa gömülen işçi, itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları sonucu yaralı olarak ambulansa konuldu. Yaralı işçi hastaneye sevk edildi. Olayı gören vatandaşlar ise büyük bir gürültü ile toprak kaymasının olduğunu bir işçinin toprak altında kaldığını...