16 / 04 / 2024

istanbul Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi

istanbul Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Birleşmiş Milletler'den deprem bölgesinde tekstil sektörünü destekleyecek 2,5 milyon dolarlık program!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, tekstil ve ilişkili sektörlere yönelik başlatmış olduğu 2,5 milyon dolarlık yeni programla 3 bin 500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Birleşmiş Milletler yetkilisi Hatay'da gördüklerini tek kelimeyle anlattı: Kıyamet!

Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP) Direktörü David Beasley, deprem bölgesi Antakya'da incelemeler yaptı. Birleşmiş Milletler yetkilisi Hatay'da gördüklerini tek kelimeyle anlattı: Kıyamet...

BM’den ekonomide korkutan uyarı! Hem gelişmiş, hem gelişmekte olan ülkeler etkilenecek!

Pandemiden bu yana dünyada  dengeler yerine oturmazken, Birleşmiş Milletler, bir rapor yayınlayarak ekonomideki tehlikeye dikkat çekti.  BM, 2023 yılında ekonomik anlamda tüm dünyada yavaşlama yaşanacağı yorumunu yaptı.

Gıda fiyatlarında şok! Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü açıkladı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının Ekim ayında, Eylül 2022'ye göre 0,1 puan gerilediğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

UNESCO'dan İstanbul için korkutan uyarı! Tsunami 1 metreyi aşacak! 

Birleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Örgütü'nden (UNESCO) İstanbul ve iki kente daha tsunami uyarısı geldi. İşte UNESCO'nun o açıklaması...

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 5 üye istifa etti!

Zincir perakendede 420 markayı temsil eden Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu’ndan 5 üye istifa etti. Sürpriz istifaların, Kovid-19 sebebiyle zor günler yaşayan sektörün temsiline ilişkin yaşanan görüş ayrılıklarından kaynaklandığı belirtiliyor.

Birleşmiş Markalar Derneği AVM’lerde sağlıklı açılış için taleplerini açıkladı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu alışveriş merkezlerinin açılma sürecin sağlıklı ilerleyebilmesi için önerilerini 5 başlık altında topladı.

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 'AVM'ler kira almasın' önerisi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, koronavirüs tehdidi ortadan kalkana kadar AVM yönetimlerinin kira ve genel gider almayacaklarını çok net bir şekilde ilan etmelerini, ayrıca bankalardan da çek borçluları için kredi kolaylığı istediklerini bildirdi. 

Akiş GYO, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi üyesi oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (United Nations Global Compact) katılımcısı oldu...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı 'yeşil' olacak!

23. Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'nda sunum yapan Ülkü Özeren ," Yeni havalimanının 'Yeşil Havalimanı Sertifikası'na sahip olması amacıyla tüm 3. parti firmalara 'Yeşil Kuruluş' olma zorunluluğu sözleşmeyle getirildi." dedi...

istanbul Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi Haberi

istanbul Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi

Birleşmiş Milletlerin (BM) geçen seneki Genel Kurul açılışı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dünyaya duyurulan, İstanbul'da kurulacak "BM Gençlik Merkezi"nin 2022 yılında açılması planlanıyor.

İstanbul'a dünyanın en büyük gençlik merkezi kurulacak


BM Gençlik Merkeziyle ilgili çalışmalar yapan ve BM 74. Genel Kurulu açılışı için New York'ta bulunan Türkiye Belediyeler Birliği Gençlik Meclisi ve BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, proje hakkında Anadolu Ajansı muhabirine bilgi verdi.

Ağırbaş, İstanbul BM Gençlik Merkezi konusunda son protokollerin ilgili BM yetkililerine sunulduğunu söyledi.

"Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır"


Çalışmalarına 2014 yılında başlanan BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022'de açılmasının planlandığını ifade eden Ağırbaş, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Ağırbaş, BM'deki muhataplarıyla son resmi protokolleri...