26 / 04 / 2024

istanbul boş arsa satışı

istanbul boş arsa satışı

İstanbul ve Konya Büyükşehir Belediyeleri ile Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü toplam 8 arsa satacak.

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

İstanbul Boğazı'nda yalı satışları hızlandı!

İstanbul Boğazı'nda pek çok yalı bulunuyor. Pandemiyle beraber satışa sunulan yalı sayısı arttı. İstanbul Boğaziçi şu an 60-62 yalı satışta. Boğaziçindeki yalıların fiyatları 10 milyon TL'den başlıyor...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Kanal İstanbul dünyayı Türkiye'ye bağlayacak' görüşünü dile getirerek, "Kanal İstanbul seyir güvenliği açısından Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak" diye konuştu.

İstanbul Boğazı'ndaki Sözbir Otel mahkemelik oldu!

İstanbul Boğazı’ndaki dikkat çeken lokasyonu sebebiyle televizyon kanalları için çekilen birçok dizide kullanılan Sözbir Otel'in mahkemelik olduğu öğrenildi.

İstanbul'un arsa değeri 23,4 trilyon liraya ulaştı!

Mega kent İstanbul'un arsa değeri 23,4 trilyon TL'ye ulaştı. Peki arsa değeri en yüksek ilçeler hangileri?

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar kapışılıyor!

İstanbul Boğazı'nda konumlanan yalılara gösterilen rağbet arttı. Kurda yaşanan ani dalgalanmalar sebebiyle yalılara olan talep arttı ve yalıların cazibesi yükseldi. Son 1.5 senede 20 yalının el değiştirdiği belirtildi.

İstanbul'da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

İstanbul Bahçelievler'de iki müteahhit kardeş ve arsa sahipleri arasında kavga yaşandı. Arsa sahibinin silahlı saldırısına uğrayan Müteahhit kardeşler Sadık ve Sami A. yaralandı. 

İstanbul Boğazı'ndaki yalılarla ilgili korkunç iddia!

TBMM İklim Araştırma Komisyonu'nda korkunç iddialarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, İstanbul Boğazı'ndaki yalıların sular altında kalabileceğini söyledi. 

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar alıcılarını bekliyor!

İstanbul'un Boğazı'nda bulunan yalıların yeni sahiplerini bekliyor. Satışa sunulan yalıların fiyatı 7.5 milyon ila 150 milyon TL arasında değişiyor. 

İstanbul Boğazı'nda yeni bina inşaatları yapılıyor!

Bir süredir İstanbul'un Boğaziçi ön görünüm bölgesinde çok sayıda yeni bina inşaatı yapılıyor. Bunların bir kısmı kişilere ait özel yapılar. Bir kısmı ise polis, vali, asker gibi birimlere ait sosyal tesislerinin inşaatları...

Kanal İstanbul çevresinden arsa alanların belirsizlik isyanı! 

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin çevresinden arsa alan vatandaşlar projeyle ilgili belirsizliğin kendilerini mağdur ettiğini söylüyor...

Bu ilçede arsa fiyatları İstanbul Boğazı ile yarışıyor!

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Kanal İstanbul, Boğaz'ın özgürlük projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul, Boğaziçi'ni koruma ve kurtarma projesidir, Boğaz'ın özgürlük projesidir." dedi.

istanbul boş arsa satışı Haberi

istanbul boş arsa satışı

1) Bursa: Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Yıldırım İlçesi Yiğitler Mahallesinde bulunan 4 adet karayolları bakım onarım hizmet binası ve bahçesini satacak.

Tahmini bedelleri 930 bin YTL ile 1 milyon 520 bin YTL arasında değişen

taşınmazların satışı 27 Eylül 2007 tarihinde saat 10.00'da defterdarlıkta ''açık teklif usulü'' ile ayrı ayrı yapılacak. İstekliler şartnameyi mesai saatleri içinde Milli Emlak Müdürlüğünden satın alabilecekler.

2) Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu ilçesi Işık ve Yazır mahallerinde bulunan...