28 / 03 / 2024

İstanbul Çatalcada kiralık daire

İstanbul Çatalcada kiralık daire

İstanbul İli Çatalca İlçesi'nde yer alan 17.750 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Çatalca İcra Dairesi tarafından 4 Kasım 2014 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

İstanbul'un bu 3 ilçesinde ucuz fiyata konut ve kiralık ev bulmak mümkün!

Türkiye genelinde konut ve kiralık ev fiyatlarında artış devam ediyor. Ancak bazı illerin bazı ilçelerinde fırsatlar devam ediyor. İşte İstanbul'un en ucuz üç ilçesi...

1937'de Kurtuluş'ta 32 liraya kiralık ev! 

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış devam ederken eski gazete kupüründe 32 liralık kiralık daire ilanı oldukça dikkat çekiyor... İstanbul Kurtuluş'ta 1937'de kiralar 32 liraymış...

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

İstanbul'da KYK ve özel yurtlara talebin artmasıyla kiralık ev fiyatları dengelendi!

İstanbul'da üniversite kayıtlarının başlamasıyla öğrenciler KYK ve özel yurtlara yerleşmeye başladı. KYK ve  yurtlara talebin artmasıyla kiralık evlere olan talep azaldı ve fiyatlar dengelendi.

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

İstanbul'da kiralık ev fiyatları ortalama 13 bin TL oldu! Kiralar, hem asgari ücreti hem de açlık sınırını solladı!

İstanbul'da kiralık ev fiyatları bir yılda yüzde 140 arttı. Yoksulluk sınırının 33 bin lira olduğu ülkede vatandaşlar neredeyse evsiz kalırken İstanbul'da ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

İstanbul Çatalcada kiralık daire Haberi

İstanbul Çatalcada kiralık daire

İstanbul İli Çatalca İlçesi'nde yer alan 17.750 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Çatalca İcra Dairesi tarafından 2 milyon 573 bin 750 TL bedelle ihale ediliyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz topografık açıdan mekanize tarıma uygundur. Alkalikli, tuzluluk sorunu yoktur. Taşınmaz üzerinde ekonomik öneme sahip herhangi bir yapı, bina, ağaç bulunmamaktadır.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; İstanbul İli Çatalca İlçe 889 parsel no, Muratbey Mahallesi mevkiinde bulunan taşınmaz Muratbey Mahallesi yerleşik alanı dışında olup, mahalle yerleşik alanına 2500-3000 metre mesafededir. 


Kıymeti: 2.573.750.00 TL

1. Satış Günü: 04.11.2014 günü 10:30 ile 10:40 arası

2. Satış Günü: 01.12.2014 günü 10:30 ile 10:40 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir....