19 / 04 / 2024

İstanbul Defterdarlığı arsa satıyor

İstanbul Defterdarlığı arsa satıyor

İstanbul Defterdarlığı; Bahçelievler, Küçükçekmece, Kağıthane ve Şişli'de yer alan 29 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa konu taşınmazlar içerisinde; arsa, tarla, daire, ticaret alanı ve konut alanı yer alıyor.

İstanbul Defterdarlığı, 9 bin TL'ye arsa satıyor!

İstanbul Defterdarlığı, Üsküdar ve Kadıköy'de 9 bin TL'ye arsa satacak. Satışlar, 26 Haziran Salı günü 14:30-14:45 saatleri arasında yapılacak

Beylikdüzü'nde 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Beylikdüzü Yakuplu'da 10 milyon TL'ye arsa satılacak. Satış, 19 Haziran Salı günü saat 14:00'de yapılacak

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Beylikdüzü Yakuplu'da 4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Beylikdüzü Yakuplu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuluyor. 4 milyon TL bedelle satılacak arsanın ihalesi 19 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Beylikdüzü Yakuplu'da 8.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı tarafından İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinin Yakuplu bölgesindeki 2 adet arsa 8 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkarıldı...

Bursa Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı inşaat işi ihalesi 12 Nisan'da yapılacak..

Zeytinburnu'nda 14.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki bir arsa ihale ile satılıyor..

Kazlıçeşme'de 15 milyona satılık deniz manzaralı arsa!

İstanbul Defterdarlığı Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki arsayı 14 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı. Arsa daha önce de satıla çıkmıştı ancak satılamamıştı...

Kırşehir Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 27 Mart'ta yapılacak...

İstanbul Defterdarlığı'ndan Suadiye'de 7.9 milyona satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı, Kadıköy'e bağlı Suadiye bölgesinde yer alan 316,50 metrekarelik arsayı 7 milyon 912 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 94 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı toplam 94 milyon TL bedele sahip 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Kazlıçeşme'de 15 milyon TL'ye denize nazır satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de Hazine'ye ait olan arsayı 14 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 29.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 3 ilçedeki 5 arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8 ilçede satılık 18 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul'un 8 ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı arsa satıyor Haberi

İstanbul Defterdarlığı arsa satıyor

İstanbul Defterdarlığı;  Bahçelievler,  Küçükçekmece, Kağıthane ve Şişli'de yer alan 29 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa konu taşınmazlar içerisinde; arsa, tarla, daire, ticaret alanı ve konut alanı yer alıyor. 


Taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile ihale edilecek.  Taşınmazların ihalesi 2 Temmuz 2015 günü saat 09:30 ile 16:00 arasında yapılacak.  İhaleye katılmak isteyenlerin;


a)Bu iş için yatırdığınız geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu, Geçici teminat mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27. maddesi bu kanun uyarınca yayınlanmış D.İ. Genelgelerinde belirtilen şartları (süresiz ve limit içi olarak düzenlenecek,işin özelliği belirtilecek, banka teyit yazısı ile birlikte getirilecektir ) taşıması gerekmektedir.


b)Gerçek kişilerin tasdikli (T.C. kimlik numarasını içeren)Nüfus Hüviyeti Sureti veya aslı ibraz edilmek kaydıyla...