27 / 04 / 2024

İstanbul Defterdarlığı gayrimenkul satışı

İstanbul Defterdarlığı gayrimenkul satışı

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Çatalca, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçelievler ve Eyüpsultan'da yer alan 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8 ilçede satılık 18 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul'un 8 ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Ümraniye'de 28.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yukarıdudullu Adalı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 723 bin TL'ye icradan satıyor... 

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

İstanbul Development Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Development Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Onur Yılmaz tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Alıjanı Hodk ve Özer Aktaş ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

İstanbul Akarat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Akarat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Ete ve Kevser Ekmen ortaklığında kuruldu.

İstanbul Defterdarlığı gayrimenkul satışı Haberi

İstanbul Defterdarlığı gayrimenkul satışı

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Çatalca, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçelievler ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü toplamda 49 milyon 363 bin 592 TL bedel ile satışa sundu. 

Satışa konu olan gayrimenkuller için satış ihalesi tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. Gayrimenkuller; Çatalca ilçesi Muratbey mahallesi, Beylikdüzü ilçesi Yakuplu mahallesi, Esenyurt ilçesi Çakmaklı mahallesi, Bahçelievler ilçesi Kocasinan mahallesi ve Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz mahallesinde yer alıyor. 

Hazine adına kayıtlı taşınmaz gayrimenkuller 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile satışa çıkarıldı. 

İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;                    
a)Bu iş için yatırdığınız geçici teminat bedeline ilişkin Teminat Makbuzu veya Banka Teminat Mektubu, Geçici teminat mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 sayılı Kanunun 27. maddesi bu...