26 / 04 / 2024

istanbul defterdarlığı ihaleleri

istanbul defterdarlığı ihaleleri

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı tarafından Çatalca ve Beylikdüzü'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

Bağcılar'da 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar'daki bin 310 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satışa sunuyor..

İstanbul'da 64.1 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Fatih, Beyoğlu, Kağıthane ve Küçükçekmece'de bulunan 15 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 64 milyon 193 bin 149 TL olarak belirlendi.

Kanal İstanbul'un ihaleleri yenilenecek mi?

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek 3 bin 100 konutluk TOKİ ihalelerinin iptal edildiği duyurulmuştu. Muhalefet, iptalin arkasında ekonomik krizin olduğunu iddia ederek, hükümetin yakında bütün projeyi askıya alacağını ileri sürüyor.

Kanal İstanbul projesinin ihaleleri hız kesmiyor!

Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Su ve Atıksu Komisyonu Başkanı Selahattin Beyaz, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Samsun Milli Emlak'ın ihaleleri için açılan soruşturma mecliste!

Samsun Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünün ihaleleri ile ilgili yapılan bir soruşturma meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 28.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca, Beylikdüzü ve Eyüpsultan İlçesi'nde yer alan 5 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Rize Defterdarlığı İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yaptırıyor!

Rize Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Temmuz'da yapılacak.

İstanbul Defterdarlığı'ndan Çatalca'da 12,6 milyon TL'ye satılık tarla!

İstanbul Defterdarlığı İstanbul Çatalca Muratbey'de yer alan 19 bin 500 metrekarelik tarlayı 12 milyon 675 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı...

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 11 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Çatalca, Beylikdüzü, Esenyurt, Bahçelievler ve Eyüpsultan'da yer alan 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı tarafından Çatalca ve Beylikdüzü'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy ve Ümraniye'de yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 15 milyon 52 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 54.8 milyona satılık 31 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı İstanbul'daki 31 adet gayrimenkulü toplam 54 milyon 840 bin 497 TL bedelle satışa çıkarıyor...

İstanbul Defterdarlığı Kadıköy'deki 6 gayrimenkulü satıyor!

İstanbul Defterdarlığı 26 Mart'ta Kadıköy'de yer alan 6 gayrimenkulü toplam 20 milyon 249 bin 500 TL'ye satışa çıkardı. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 24.2 milyona satılık 11 gayrimenkul!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı tarafından 11 gayrimenkul toplam bedeli 24 milyon 260 bin 353 TL bedelle satışa çıkarıldı...

istanbul defterdarlığı ihaleleri Haberi

istanbul defterdarlığı ihaleleri

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Erenköy'de yer alan otopark 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından ise Samandıra'da yer alan 2 konut imarlı arsa ihale ile satışa sunuluyor. Satış ve kiralama ihaleleri 15 Ocak 2019 tarihinde yapılacak.

İSTANBUL DEFTERDARLIĞI ANADOLU YAKASI MİLLİ EMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN                                                          
KADIKÖY EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN KİRALIK GAYRİMENKULLER  (Bu taşınmazların kira ihalesi 15/01/2019 günü yapılacaktır.)                                                         
1- Kadıköy / Erenköy / 106 pafta / 368 ada / 47 parsel / 10 bin 328 metrekarelik taşınmazın 2 bin metrekarelik kısmı / 5...