29 / 03 / 2024

İstanbul DLMRC Emlak adresi

İstanbul DLMRC Emlak adresi

İstanbul DLMRC Emlak Danışmanlığı ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercüment Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu.

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrezzak Elbekur tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

ADRA GYO Halka arz ne zaman? Adra gayrimenkul halka arz kaç lot veriyor, Adra GYO hangi bankada var? 

Borsa İstanbul’a emlak devi bir şirket daha giriyor. Yazlık bölgelerdeki inşaatları ve kaliteli projeleriyle sektörde yer alan Adra GYO talep toplayacağını açıkladı. İşte Adra GYO halka arza ilişkin tüm detaylar...

İstanbul’dan konutunu satan Avrupa yolunu tutuyor! Avrupa için fırsatlar doğuyor!

İstanbul’da emlak fiyatları Avrupa ile yarışır hale geliyor. Hal böyle olunca da T.C vatandaşlarının yurt dışında konut alma eğilimlerinde artış olduğu gözlemlendi. İşte detaylar!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul’da hangi semtler gözde oldu? Hangi binaların fiyatı düşecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler bir anda gündemi değiştirdi. Beklenen İstanbul depremi emlak piyasasını allak bullak etti. Peki değer kazanan ilçeler hangisi, hangi binalar değer kaybedecek? Tüm detaylar haberde.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

İstanbul'da fiyatlar her gün artıyor! Asgari ücretliler dikkat!

Megakent İstanbul'daki emlak krizi büyüyor. Kadıköy Geçinemiyoruz Platformu tarafından açıklanan Mayıs ayı raporunda dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı. İşte o sonuçlar...

İstanbul DLMRC Emlak adresi Haberi

İstanbul DLMRC Emlak adresi

İstanbul DLMRC Emlak Danışmanlığı ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercüment Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak'ta kuruldu. 


İstanbul DLMRC Emlak Danışmanlığı ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: Şirketin amacı,Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında  alışveriş merkezleri,toplu konut alanları,spor kompleksleri, kültür ve sanat merkezleri , toplu yapı yönetimlerinde, toplu yapı alanları  ile müstakil ve kompleks işyerlerinde profesyonel işletmecilik,yöneticilik hizmetleri yapmak, şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüd, projelendirme, müşavirlik hizmetleri vermek, sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirmek. Şirketin faaliyet alanları ve konuları aşağıda gösterilmiştir: 1. Yöneticilik Hizmetleri: Başta toplu konut alanları olmak üzere toplu yapı yönetimi, ortak donatı alanlarında, müstakil ve kompleks işyerleri ile benzer yerlerde...