24 / 04 / 2024

istanbul emlak haberleri

istanbul emlak haberleri

1938 yılında İstanbul Belediyesi, Maçka'daki İtalyan Sefarethane binasını sergi binası yapmak üzere satın alacakmış. İnşası tamamlanmamış bir vaziyette bulunan binanın kıymeti 150 bin lira olarak tahmin edilmiş.

İstanbul'a havameydanı gibi otogar!

1987 yılında İstanbul'da 32 milyar liraya mal olacak, içinde konaklama tesisinden çoçuk kreşine kadar her şeyin düşünüldüğü ''havameydanı'' gibi otogar yapılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

1946 yılında Kalamış'ta 755 metrekare arsa 14 bin liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1946 yılında Kadıköy Kalamış'ta 755 metrekare arsa 467 tane altın parasına, 14 bin liraya satılacakmış. Fener'de 156 metrekare arsa ise sadece 2 bin liraya satılacakmış.

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

Uzmanlar peş peşe açıkladı! İstanbul’daki o ilçelerde kira fiyatları düşecek! İşte İstanbul emlak piyasasının hali!

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz haftalarda meydana gelen depreminin ardından İstanbullu vatandaşlar da deprem korkusu çekmeye başladı. Bu korku emlak piyasasında da hareketlenmelere neden olacak. İşte detaylar!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed A.N. Al Jumaılı, Saleh Al-Rıfaı ve Yaareb Jabbar Y Yousuf ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Tanman tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmoud N.D.A. ve Nasser Khader ortaklığında kuruldu.

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com 2021'de 33.2 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com 2021'de 33 milyon 246 bin 162 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 53 milyon 951 bin 480 oldu.

Emlakkulisi.com Aralık 2021'de 4.7 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Aralık ayında 4 milyon 752 bin 987 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 7 milyon 472 bin 401 oldu.

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  102  bin bin TL sermaye bedeli ile Atabak Nourı, Sadegh Esmaeılı  Sına  Nourı tarafından kuruldu.

istanbul emlak haberleri Haberi

istanbul emlak haberleri



Daimi Sergi


Maçka'daki eski sefarethane satın alınacak


    İstanbul'da daimi bir sergi binası inşa edilmek için yapılan tetkikler müspet şekilde neticelenmiştir. Daimi sergi yeri olarak biri Surp Agop, diğeri Maçka'daki satılık eski bir sefarethane binası olmak üzere iki yer münasip görülmüş ve bunlardan birini seçmek hususunda uzun müddet tetkikat yapılmıştır. 

    Nihayet Maçka'daki satılık eski sefarethane binası daimi sergi yeri olmaya elverişli görülmüş ve satın alınması kararlaştırılmıştır. Binanın kıymeti 150.000 lira tahmin ediliyor. Binanın satın alınması için alakadarlarıyla temasa girişilmiştir. 

    İktisat Vekaleti daimi sergi yeri için şimdilik 50.000 lira tahsis etmiştir. Maliye Vekaleti de yardımda bulunacaktır. 

 ...