29 / 03 / 2024

istanbul future park

istanbul future park

Hafriyat çalışmalarının devam ettiği Furure Park Projesi 'nde yer alan dairelerin fiyatı 110 bin TL olarak belirlendi....

Future Park İstanbul'un ilk ziyaretçileri Kore'den! 110 bin TL!

Esenyurt Haramide parklar mevkiinde yer alan projenin satış ofisinde Kore'li Technco firması teknolojinin hayatımıza getireceği kolaylıkları sergiliyor...

Beylikdüzü Futurepark'da 120 bin TL'ye 3+1 daire! 2014'te teslim!

NTowers ve Regnumi Solarken projelerinin arasında yükselen Future Park İstanbul projesinde teslimler 2014 yılının sonlarına doğru gerçekleşecek...

Miran Yapı Future Park'ta 3+1 daireler 120 bin TL!

Konut tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Future Park İstanbul projesinde yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 120 bin TL olarak belirlendi...

Esenyurt Future Park nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Future Park'ta satışlar devam ediyor. Projede toplam 1.600 adet daire yer alıyor. Peki Esenyurt Future Park nerede?

Future Park Evleri fiyatları!

Future Park Evleri fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Toplam 1.600 adet konuttan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Esenyurt Future Park fiyat!

Esenyurt Future Park fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Future Park Esenyurt satış ofisi!

Future Park Esenyurt satış ofisi ile 444 9 532 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Atatürk Havalimanı'na 18 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 1.600 adet konuttan oluşuyor.

Future Park ödeme seçenekleri!

Future Park ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje TEM'e ve E-5'e yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Hiper Gayrimenkul Future Park satılık!

Toplam 34 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje E-5'e yakın mesafede bulunuyor. Hiper Gayrimenkul Future Park satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor.

Esenyurt Future Park Evleri fiyat!

Toplam 1.600 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Esenyurt Future Park Evleri fiyat listesi kapsamında 176 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Future Park fiyatları ne kadar?

Hiper Gayrimenkul imzası taşıyan Future Park Evleri 34 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje 1.600 adet daireden oluşuyor. Peki Esenyurt Future Park fiyatları ne kadar?

Haramidere Future Park satılık!

Haramidere Future Park satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje ev ve otel konseptiyle hayata geçiriliyor.

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim!

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim için 444 9 532 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Future Park Esenyurt satılık daire!

Future Park Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Satışları devam eden projenin 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul Future Park'ta inşaat hızla devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi istanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede ilk teslimler 2016'da başlayacak.

Esenyurt Future Park'ta inşaat çalışmaları devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi İstanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. 35 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen ve 40 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabilir alanı bulunuyor.

istanbul future park Haberi

istanbul future park

Miran Yapı tarafından İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt'ta yükselen Future Park İstanbul projesi 9 bloktan oluşuyor. Projede 1.900 adet daire yer alıyor.


Esenyurt Future Park Projesi 'nde 30 bin metrekarelik çarşı konseptli ticari üniteler bulunuyor. Projenin lansmanı Şubat ayında yapılacak.


1.650 metrekare kapalı alana sahip olan Future Park Projesi 'nin satışını TSP ile Kronos firması üstlendi.


Hafriyat çalışmalarının devam ettiği Future Park Projesi 'nde yer alan daireler 110 bin TL'den satılıyor.


FUTURE PARK İSTANBUL

Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069 Sk. Esenyurt/ İSTANBUL

Tel : 444 9 532

www.futurepark.com.tr

Esra Nur...