16 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı ingiliz inceleme

İstanbul Havalimanı ingiliz inceleme

Birleşik Krallık Sivil Havacılık Otoritesi, Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği Londra Gatwick seferi için yer hizmeti operasyonunda incelemelerde bulundu.

İstanbul Havalimanı'nın uçurduğu dört ilçe! 

İstanbul Havalimanı, Büyükçekmece'de konut fiyatları son bir yılda yüzde 8.95, Esenyurt'ta yüzde 8.33, Başakşehir‘de yüzde 7.94 artırdı. Arnavutköy'de ise konut fiyatları son bir yılda yüzde 0.22 artış kaydetti.

Almanlar 13 yıl önce başladığı Berlin Havalimanı'nı bitiremiyor!

İstanbul Havalimanı'nın yapım sürecinde çok sayıda kara propagandaya imza atan Alman basını, yapımına 13 yıl önce başlanan Berlin-Brandenburg Havalimanı'nın 2020 yılında yapılması planlanan açılışının tehlikede olduğunu yazdı...

İstanbul Havalimanı'ndan 882 milyon avro kira geliri!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Afrika ülkelerinin İstanbul Havalimanı’nda yer istediğini belirterek “Havalimanı kargo ve e-Ticaret’in de merkez üssü olacak” dedi.

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

İstanbul Havalimanı perakendenin gözdesi oldu!

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, sadece yolcuların değil, perakende mağazalarının da gözdesi olmuş durumda. Simit Sarayı'ndan Gucci'ye pek çok yerli ve yabancı marka havalimanına yatırım yapıyor.

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti Mayıs'ta açılacak!

İstanbul Havaliman'yla ilgili konuşan İGA CEO’su Kadri Samsunlu, 3. pistin Mayıs-Haziran aylarında tamamlanacağını söyledi.

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

İstanbul Havalimanı Ataköy'ü etkiler mi?

Yurt Gayrimenkul'den Muhammer Çubukçu, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınmasının Ataköy'ü nasıl etkileyeceğini kaleme aldı...

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı CNN International’da!

İstanbul Havalimanı'nın büyük taşınması 5-6 Nisan tarihleri arasında 45 saatlik süreden daha az zamanda tamamlandı.“Büyük Göç” adı verilen bu taşınmanın ardından tam operasyona başlayan İstanbul Havalimanı, ABD’nin önde gelen haber kanalı CNN International’da tüm detayları ile yer aldı.

İstanbul Havalimanı çalışanı ev arayışında!

İstanbul Havalimanı'nın taşınması emlak piyasasını da hareketlendirdi. Havalimanı çalışanları evlerini İstanbul Havalimanı'na yakın bölgelere taşımaya başladı.

Almanlar İstanbul Havalimanı'na hayran kaldı!

Alman vatandaşları 2006 yılından beri bitirilemeyen Berlin Havalimanı'nı İstanbul Havalimanı ile kıyasladı. Almanlar ülkedeki politikacılara yüklendi.

İstanbul Havalimanı ingiliz inceleme Haberi

İstanbul Havalimanı ingiliz inceleme

İngiliz Sivil Havacılık Otoritesi yetkilileri, sabah saatlerinde kalabalık bir heyetle incelemelerde bulunmak üzere İstanbul Havalimanı'na geldi. 

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilk önce terminal binasında incelemelerde bulunan heyet, THY'nin Londra Gatwick seferi öncesi check-in kontuarları, özel bir şirket tarafından yapılan özel güvenlik kontrolleri, pasaport kontrol noktaları ve yolcu salonlarını da inceledi.

Heyet, daha sonra aprona geçen heyet incelemelerini, park pozisyonunda bulunan Londra Gatwick seferi yapacak THY uçağında devam...