19 / 04 / 2024

istanbul kağıthane kentsel dönüşüm

istanbul kağıthane kentsel dönüşüm

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

Kağıthane'de 122 çürük bina deprem gelmeden yıkıldı!

Tüm Marmara’yı etkileyen 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Coğrafi yapısı depremin yüksek tehdit oluşturduğu ilçeler arasında yer alan Kağıthane’de, yıkılması muhtemel çok sayıda bina depremden 2 ay önce ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yıkılmıştı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

İBB Kağıthane'de arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da 739 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Kağıthane Belediyesi 92 metrekarelik arsayı satıyor!

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane Şirintepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Kağıthane'de 2 milyon 272 bin TL'ye arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatı!

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Çağlayan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

İBB, İstanbul'un göbeği Kağıthane'de arsa satıyor! Sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kağıthane ilçesinde yer alan 114 metrekarelik alanın satış ihalesini yayımladı. Peki, Kağıthane'deki arsanın fiyatı ne oldu? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

istanbul kağıthane kentsel dönüşüm Haberi

istanbul kağıthane kentsel dönüşüm


TOKİ'den 694 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi. Proje 110 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

ÇED sürecinin tamamlandığı TOKİ  Kağıthane projesinde 694 adet konut ve 57 adet dükkana yer verilecek.

Proje Kağıthane İlçesi Yahya Kemal Mahallesi 6564 Ada, 6565 Ada,
6566 Ada, 6567 Ada, 6568 Ada, 6580 Ada, 6581 Ada, 6582 Ada, 6583
Ada, 6670 Ada'da hayata geçirilecek.

Arsa alanı 29 bin 355 metrekare olarak belirlenen TOKİ Kağıthane projesi için mevcut halde bulunan yapılar Belediye ekipleri tarafından yıkılacak ve proje alanı TOKİ’ ye boş olarak teslim edilecek. 

Proje kapsamında inşa edilecek olan tüm yapıların (konut yapıları, depo, makine daireleri, trafo yapıları, site giriş yapıları, kapıcı daireleri, sosyal donatı...