19 / 04 / 2024

istanbul levent rezidans

istanbul levent rezidans

İmaj İnşaat'ın Levent'teki Levent Life projesinin 2. etabında son 1+1 çatı dubleksi sahibini bekliyor.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans fiyatları ne kadar? Bahar Rezidans fiyat listesi!

Deniz İstanbul'un yeni etabı olarak lanse edilen Bahar Rezidans fiyatları ne kadar? İşte Bahar Rezidans fiyat listesi...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans basın toplantısı 1 Nisan'da!

İstanbul'da çok sayıda sembol konut ve alışveriş merkezi projesi hayata geçiren Keleşoğlu Holding yeni projesini görücüye çıkarıyor. 

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

İstanbul’un iş ve yaşam merkezleri arasında yer alan Levent’te bulunan Sheraton İstanbul Levent açıldı...

Skyland İstanbul’dan rezidans sahibi olanlara 1 yıl kira garantisi!

Eroğlu Gayrimenkul, kamu bankalarınca başlatılan konut kampanyası kampanyasına, imza projesi Skyland İstanbul ile katılıyor. Kampanya kapsamında sıfır peşinat ve 180 aya kadar 0,64 faiz oranı ile ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyadan faydalanabiliyor.

Skyland İstanbul’da rezidans ve ofislerin yüzde 83’ü satıldı!

İstanbul’un merkezi Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul'da yaşamın başlaması ile birlikte satış oranları yüzde 83 oldu..

İstanbul'da rezidans fiyatları yalı fiyatları ile yarışıyor!

İstanbul'un gözde ilçelerinde yükselen rezidanslarda daire fiyatları yalılar ile yarışıyor. Rezidans dairelerinin metrekare fiyatları 90 bin TL’ye kadar ulaşmış durumda. 

Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı!

İçerisinde konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezi barındıran karma proje Skyland İstanbul’da rezidans teslimleri başladı...

3. İstanbul Grand Rezidans'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

3. İstanbul Grand Rezidans'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Başakşehir 3. İstanbul Grand Rezidans projesi 140 daireden meydana geliyor.

istanbul levent rezidans Haberi

istanbul levent rezidans

İmaj İnşaat tarafından Levent Dereboyu Caddesi'nde inşa edilen Levent Life Residence'ta son 1+1 çatı dubleksi alıcısını bekliyor. 


İlk etap satışları tamamlanan Levent Life Residence'ın yapımına 2011 yılında, teslimlerine ise 2012 Mayıs ayında başlandı. 


Son  1 adet kalan 144 metrekarelik 1+1 çatı dubleksinin 850 bin dolardan alıcısını beklediği Levent Life Residence'ta dilerseniz yüzde 25 peşinat ödeyip geri kalanını banka kredisi ile vadelendirebiliyorsunuz. 


E5, Tem otoyolu, Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerine yakın olan Levent Life Residence'ta renkli görüntülü intercom sistemi, kablosuz internet, kablo tv, uydu yayını ile dijital tv platformu altyapısı kişiye özel VRF ile ısıtma ve soğutma sistemleri, 7/24 izlenen güvenlik kamera sistemleri, otopark girişi kontrol sistemi, yüksek hızlı hidrolik asansörler ile yüksek bir tekonoloji kullanarak daha konforlu bir yaşam daire sahiplerine...