28 / 03 / 2024

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

İstanbul’un iş ve yaşam merkezleri arasında yer alan Levent’te bulunan Sheraton İstanbul Levent açıldı...



İstanbul’un iş ve yaşam merkezleri arasında yer alan Levent’te bulunan Sheraton İstanbul Levent açıldı. Merakla beklenen Sheraton İstanbul Levent'in 248 odası, gün ışığı da alan toplantı ve etkinlik alanları bulunuyor. Lokasyonuyla dikkat çeken otel hem bölge sakinlerinin hem de seyahat edenlerin yeni buluşma noktası olacak.

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

Baştan aşağı yeniden yaratılan otel Sheraton markasının dünya çapında dönüşüme uğrayan misafir deneyimi anlayışını ortaya çıkardı. Sheraton İstanbul LevenT, misafirlerine, çalışırken, toplantı yaparken veya dinlenirken konforlu ve rahat hissedebilecekleri bir ortam sunmayı planlıyor.

Sheraton İstanbul Levent açıldı!

Sheraton İstanbul Levent’in açılışıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölgeleri Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç şöyle konuştu: “Sheraton İstanbul Levent’in açılışıyla Türkiye’deki portföyümüzü daha da çeşitlendirmekten heyecan duyuyoruz. Sheraton Hotels & Resorts bu pazarda köklü bir tarihe sahip. Bizler de, markanın yeni vizyonu kapsamında gerçekleşen yepyeni modern güncellemeleriyle Sheraton İstanbul Levent’i açarak bu mirası devam ettirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu açılış aynı zamanda Marriott International’ın Türkiye’ye olan bağlılığını pekiştiriyor. Ülkedeki portföyümüzü genişletmek ve turizm sektörünün büyümesine destek olmak için sabırsızlanıyoruz.”

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?


Geri Dön