19 / 04 / 2024

Sheraton Bişkek açıldı!

Sheraton Bişkek açıldı!

Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı.



Türkiye’nin en önemli bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı. Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Marriott Group'a bağlı Sheraton Bişkek Otel'in açılışına Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, milletvekilleri ve iş insanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Mistaçoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mistaçoğlu, Sheraton Bişkek'in Kırgızistan ekonomisine de büyük katkısı olacağına inandıklarını söyledi. Kırgızistan'daki ilk yatırımlarını 2013’te gerçekleştirdiklerini anlatan Aydın Mistaçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"25 yıl önce başlayan iş hayatımız, son altı yılda Kırgızistan'daki yatırımlarımızla devam ediyor. Kırgızistan'daki yatırımlarımıza 2013’te hayata geçirdiğimiz BişkekPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Bişkek Park Residence
projeleriyle devam ettik. BişkekPark Kompleksi'nde işletmeci olarak da hizmet veriyoruz ve bu projeyle birçok dünya markasını Kırgızistan halkıyla buluşturduk." 

Sheraton Bişkek, başkentte iş dünyasının kalbi olan Kievskaya Caddesi'nde Bişkek Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin üstünde 26 katlı yapısı ile ülkenin en yüksek binası olma özelliğini taşıyor. Toplam 20 bin metrekare kullanım alanına sahip Sheraton Bişkek Otel'in standart, superior, süit ve kral dairesi seçeneklerinden oluşan 400 yatak kapasitesi bulunuyor. Sheraton Bişkek'te farklı büyüklüklerde toplantı salonları, bin kişi kapasiteli kongre merkezi, kapalı havuz, tüm dünya masajlarının uygulandığı SPA, misafirlerinin günlük spor ihtiyacını karşılayacak fitness alanı, barlar ve restoranlar bulunuyor. Restoranlarında yöresel tatlar ve dünya mutfağından yemekler olacak.

Otel, Kırgızistan'ın ilk ve en büyük alışveriş merkezi BişkekPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin üzerinde olması nedeniyle, misafirlerine modadan teknolojiye, kozmetikten süpermarket ihtiyacına kadar 100'den fazla global markaya kolayca ulaşma imkanı da sunuyor.


Geri Dön