25 / 04 / 2024

Sheraton Bişkek park

Sheraton Bişkek park

Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Kırgızistan'da inşaat sektörü çalışanları fon oluşturdu!

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, inşaat sektöründe çalışan Türk hayırseverlerin yanısıra büyükelçilik çalışanlarının katılımıyla bir fon oluşturarak, çok güzel bir dayanışma örneği sergilediğini belirtti...

Sheraton Bişkek açıldı!

Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı.

Sheraton Bishkek kapılarını açtı!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu’nun Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te hayata geçirdiği Sheraton Bishkek, dün hizmete açıldı.

Türkiye yurt dışında nerelerde cami inşa etti?

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat'ın, Kırgızistan'da davet edildiği bir iftara Gülen yapılanmasına mensup olduğu söylenen bir kişinin de gelmesi üzerine, "Biz burada 35 milyon dolara cami yaptıralım, siz bizi teröristlerle aynı masaya oturtun" sözlerini sarf etmesi gündem oldu.

THY Kırgızistan'da merkez ofisi açtı!

Türk Hava Yolları, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yeni merkez ofisi açtı. İki katlı yeni merkez ofisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

Türkiye, Bişkek'e hastane inşa ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te 52 yataklı modern bir hastane inşa ediyo

TİKA Kırgızistan Bişkek'te 60 yataklı hastane inşa edecek!

Sovyetler Birliği'nin dağılmasından bu yana hiç hastane yapılmayan Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) 60 yataklı modern bir hastane inşa edecek. Hastane 70 milyon dolara mal olacak.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

TİKA, Bişkek'te 60 yataklı devlet hastanesi yapacak!

Batıraliyev, TİKA tarafından başkent Bişkek’te önümüzdeki aylarda temeli atılması beklenen 60 yataklı devlet hastanesi projesi ile ilgili olarak, prosedürler tamamlandıktan sonra inşaata başlanacağını ifade etti.

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Mahallesine yaptırılan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi’ye bölgede yapılan dev park için teşekkür etti.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern sosyal yaşam projesi olarak tasarlanan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkın temel atma törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de katıldı...

Sheraton Bişkek park Haberi

Sheraton Bişkek park

Türkiye’nin en önemli bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı. Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Marriott Group'a bağlı Sheraton Bişkek Otel'in açılışına Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, milletvekilleri ve iş insanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Mistaçoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mistaçoğlu, Sheraton Bişkek'in Kırgızistan ekonomisine de büyük katkısı olacağına inandıklarını söyledi. Kırgızistan'daki ilk yatırımlarını 2013’te gerçekleştirdiklerini anlatan Aydın Mistaçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"25 yıl önce başlayan iş hayatımız, son altı yılda Kırgızistan'daki yatırımlarımızla devam ediyor. Kırgızistan'daki yatırımlarımıza 2013’te hayata geçirdiğimiz BişkekPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Bişkek Park Residence
projeleriyle devam...