28 / 03 / 2024

İstanbul Metro Turizm iletişim

İstanbul Metro Turizm iletişim

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta elimpaşa, Ortaköy Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sağmacılar Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sağmacılar Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sahrayıcedid Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sahrayıcedid Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Kadıköy, Sahrayıcedid Mahallesi, Müminderesi Yolu Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mpn Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 milyon TL sermaye bedeli ile Arash Mehboodi, Babak Mahboudi ve Parvın Zandı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Ayasofya Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sağır tarafından kuruldu.

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jadeer İstanbul Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Fink Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret  Limited Şirketi  Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Abdalraheem Alkhlef Aldrweesh tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'da yat limanları için arsa tahsisi teklifi!

AKP tarafından Meclis’e sunulan yeni ‘turizm torbası’nda, Kanal İstanbul’un turizm alanları için de uygulanabilecek hükümlerde ‘yat limanları’ için arsa tahsisine yer verildi. 

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Sezer tarafından kuruldu.

İstanbul Metro Turizm iletişim Haberi

İstanbul Metro Turizm iletişim


İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi iş konusu; Şehirler arası tarifeli kara yolu yolcu taşımacılığı (şehirler arası otobüs ve tramvay, şehirler arası personel ve okul servisleri, vb. dahil, şehir içi ve şehirler arası havaalanı servisleri ile şehir içi havaalanı otobüsleri hariç) 


İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi adres: Selimpaşa, Ortaköy Mahallesi, K. Sakarya Otoyolu 56 Kilometre Güney Y. Edirne...