28 / 03 / 2024

İstanbul Pertevniyal Üst Geçidi

İstanbul Pertevniyal Üst Geçidi

Fatih Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Pertevniyal Lisesi Önü Yaya üst geçidi kaldırılıyor, yayaların geçişinin daha kolay sağlanması için sinyalli geçit yapılıyor. İşte Pertevniyal Yaya Üst Geçidi'nin kaldırılacağı tarih...

Borsa İstanbul'dan 4 GYO hissesine tedbir!

Borsa İstanbul (BİST), Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, Martı GMYO, Reysaş GYO, Trend GMYO ve Trend GMYO hisselerine tedbir getirdi...

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Havalimanı'nın teknik özellikleri!

Tamamlandığında dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı üstün teknolojilerle dün gerçekleştirilen bir törenle kapılarını açtı. 

Midwood İstanbul, Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak!

Midwood Finans ve Pazarlama Grup Başkanı Selimoğlu, Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi’nin Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Kadıköy Açık Akademi Kent Seminerleri başlıyor!

Kadıköy Belediyesi Akademi, “İstanbul Nereye?” üst başlığıyla, 8 haftalık kent seminerleri programı hazırlıyor. Programın 15 Mart-6 Mayıs tarih aralığında yapılması planlanıyor.

Özyurtlar N Logo İstanbul ödeme şartları!

Özyurtlar N Logo İstanbul projesinde stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl ortasında teslim ediliyor...

John Nelson: İstanbul'un finans merkezi olma şansı var!

Lloyd’s Başkanı John Nelson, İstanbul’un üstün bir bölgesel merkez ve küresel çapta etkili bir finans merkezi olma şansının olduğunu ancak bunun gerçeğe dönüşebilmesi için de piyasalarının uluslararası bir yapı kazanmasının şart olduğunu dile getirdi.

Dumankaya Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler!

Dumankaya Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Maltepe'de yükselen Dumankaya Ritim İstanbul projesinde stüdyoların fiyatları 320 bin 320 liradan başlayarak değişiyor...

1999 yılında 30 bin lüks konut alıcı bekliyormuş!

1999 yılında İstanbul'da üst ve ortanın üzerindeki gelir seviyesine yönelik 30 bin lüks konut alıcı bekliyormuş. En üst gelir düzeyine hitap eden konutlar, 450 bin-800 bin dolar arasındaki fiyatlarla satılıyormuş.

St. Regis İstanbul hizmete açıldı!

Eski Maçka Otel'in yerine yoğun çalışmalarla inşa edilen St. Regis İstanbul,resmi açılış davetiyle hizmete girdi. Lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına 'beklentinin ötesinde' deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

St. Regis İstanbul Hotel bu akşam resmen açılıyor!

Demsa Group'un Starwood Hotels & Resorts ortaklığıyla İstanbul'a kazandırdığı ve bugünlerde sosyetenin dilinden düşmeyen St. Regis İstanbul Hotel, bu akşam resmen açılacak..

Westside İstanbul'da 190 bin TL'ye yüzde 5 peşinatla!

Westside İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İstanbul Pertevniyal Üst Geçidi Haberi

İstanbul Pertevniyal Üst Geçidi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla anaarterler üzerinde bulunan yaya üst geçitleri kaldırılıyor. Tarihi Yarımada başta olmak üzere ana yollar üzerinde bulunan üst geçitlerin yerine yayaların kolay ulaşımının sağlanması için sinyalli geçit düzenlemesi yapılıyor. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Sirkeci’de Şehir Hatları Vapur İskelesinin önünde bulunan yaya üst geçidi kaldırılmıştı.


İkinci etapta 20 Aralık Cumartesi gecesi Pertevniyal Lisesi’nin önünde bulunan yaya üst geçidi kaldırılacak. Yaklaşık 120 ton ağırlığındaki üst geçidin söküm çalışmaları (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece) saat 00.00’da başlayacak. Üç gün sürecek çalışmalar  nedeniyle 00.00 ile 06.00 arası Atatürk Bulvarı araç trafiğine kapatılacak, trafik akışı alternatif yollardan sağlanacak.


Yaya üst geçidinin kaldırılmasının ardından yayaların kolay geçişlerinin sağlanabileceği, engelli, yaşlı ve çocukluların kullanımına uygun, sinyalli hemzemin geçit düzenlemesi yapılacak. Yayaların geçişi trafik...