18 / 04 / 2024

istanbul plajları anadolu yakası

istanbul plajları anadolu yakası

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Çevre Sağlığı Şube Müdürü Hüseyin Özyurt: " İlimizde 80 yüzme alanı var. Şu an için kötü kalitede su bulunmamaktadır " dedi.

İstanbul plajları 2014 yaz sezonuna hazır mı?

İstanbul Anadolu yakası plajları hangileridir? İstanbul Avrupa yakası plajları hangileri? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait kaç plaj var? İstanbul plajları 2014 yaz sezonunda deniz suyu analiz sonuçları nasıl? İşte cevaplar...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

AK Parti düğmeye bastı! İstanbul’dan Anadolu’ya göç için harekete geçildi! Büyükşehirlerde yaşayanlar dikkat!

AK Parti, İstanbul başta olmak üzere her geçen gün nüfusuyla beraber kentsel problemleri de artan büyükşehirleri rahatlatmak amacıyla düğmeye bastı. İstanbul'da nüfus artışı, yoğun trafik ve betonlaşmayı engellemek isteyen AK Parti, strateji kurullarıyla özel projeler üretiyor. İşte detaylar...

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Anadolu Yakası Şubesi Maltepe'de Abdullah Oktay Altınbaşak tarafından açıldı.

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri 2021....

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Agd Anadolu Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demirkaya tarafından kuruldu.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

istanbul plajları anadolu yakası Haberi

istanbul plajları anadolu yakası

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün son analizlerine göre, kentteki 69 yüzme alanındaki deniz suyunun "iyi", 11'inin ise "yeterli" kalitede olduğu tespit edildi.


İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, kentte plaj alanı olarak belirlenen 80 noktada, 15 Mayıs'tan itibaren denetimlerine başladı. Ekiplerin 15 günde bir yaptığı son analize göre, İstanbul'daki 69 yüzme alanının "iyi kalite", 11 yüzme alanının ise "yeterli kalite"de deniz suyuna sahip olduğu belirlendi. "Kötü kalite"de suya ise rastlanmadı. 


İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Çevre Sağlığı Şube Müdürü Hüseyin Özyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, insan sağlığı ve çevreyi koruma adına 15 günde bir deniz suyu analizleri yaptıklarını belirtti. 


Çalışmaları, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinatörlüğünde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı...