26 / 04 / 2024

İstanbul Sarayları teslimleri

İstanbul Sarayları teslimleri

Bin 200 konutlu 1200 konuttan oluşan ve 1+1'den 6+1'e kadar daireler ile 5+2 müstakil yalıların bulunduğu İstanbul Sarayları'nda 2014 yılı baharında teslimlerin tamamen bitirilmesi planlanıyor.

İstanbul Sarayları’nda son iki etabın teslimleri yeni yılda başlıyor!

Sinpaş GYO’nun Boğaziçi’nin muhteşem dokusundan esinlenerek Halkalı’da projelendirdiği İstanbul Sarayları’nın 3. ve 4. etapları olan Hisar Kuleleri ve Çırağan Residence, Aralık ayı sonunda teslim edilmeye başlanacak...

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi'nde yer alan 801 ada 21 parselde bulunan İstanbul Sarayları Projesine ait 23 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

İstanbul Sarayları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi İstanbul Sarayları ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi İstanbul Sarayları projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ahes Misal İstanbul konut teslimleri!

Ahes Misal İstanbul projesinde toplam 2 bin 400 konuta yer veriliyor. Ahes Misal İstanbul konut teslimleri ne zaman?

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporunu yayınladı.

Resim İstanbul'un ilk etap teslimleri başladı!

Ortadoğu Grup’un inşa ettiği Resim İstanbul Projesi’nin 492 daireden oluşan ilk etabının teslimleri Mart ayı itibariyle başladı. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gür,Resim İstanbul daire teslimleri hakkında görüş bildirdi.

Ritim İstanbul Maltepe teslimleri!

Ritim İstanbul Maltepe teslimleri 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sarayları Projesi'ne ilişkin hazırlanan gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama ve değerleme raporu...

Sone İstanbul Cathay teslimleri!

Konum bilgisine göre Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Cathay teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Ev büyüklüklerinin 78 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul projesi Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Cadde teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Özkar ile Özülke İnşaat imzasıyla inşa edilen projede mağaza büyüklükleri 78 metrekareden başlıyor ve yükseliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde teslimleri Haziran 2016' da yapılması öngörülüyor.

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4-6 blok şeklinde yükseliyor. Peki Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

İstanbul Sarayları teslimleri Haberi

İstanbul Sarayları teslimleri


Sinpaş GYO'nun Boğaziçi'nin dokusundan esinlenerek Halkalı'da projelendirdiği İstanbul Sarayları'nın 3. ve 4. etapları olan Hisar Kuleleri ve Çırağan Residence, Aralık ayı sonunda teslim edilmeye başlanacak. 

Dolmabahçe'den Salacak'a saray ve eski semtlerin modern mimariyle yeniden yorumlandığı projede son etaplar teslime hazır.