24 / 04 / 2024

istanbul sosyal konut inşası 2022

istanbul sosyal konut inşası 2022

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini belirleme kurasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal konut çalışmalarına değinen İmamoğlu, mülk sahiplerine iş birliği çağrısında bulundu.

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

İstanbul için son dakika müjdesi: TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde tarih resmen belli oldu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından yapılan açıklamaya göre, 250 bin sosyal konut projesi kapsamında temellerin atılacağı tarih resmi olarak açıklandı. İşte detaylar...

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Çatalca 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Çatalca Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da 50.000 konut yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Çatalca Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ İstanbul sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ İstanbul ucuz konut hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ’ye dair detayları bugün açıkladı. Bu açıklamanın ardından ise Türkiye’nin en çok nüfusa sahip şehri İstanbul’da inşa edilecek konutların sayısı ortaya çıktı.

TOKİ İstanbul Sosyal Konut Projesi’nin detayları belli oldu! TOKİ İstanbul ucuz konut 2022…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, büyük TOKİ projesinde İstanbul kaç ucuz konut inşa edilecek? İşte detaylar…

TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul sosyal konut başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? soruları yanıt arıyor. İşte detaylar!

KİPTAŞ İstanbul sosyal konut proje anketi yarın başlıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilecek sosyal konut projesi için anket yarın başlıyor. 

100 bin sosyal konut işsizliği de çözecek!

Türkiye’nin 81 şehrinde hayata geçirilecek 100 bin sosyal konut, kendisine bağlı 200 alt sektörü besleyerek ülke ekonomisinin lokomotifi olma özelliği taşıyan inşaat seköründe son bir senede 450 bin azalan istihdam sayısını artıracak.

istanbul sosyal konut inşası 2022 Haberi

istanbul sosyal konut inşası 2022

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, temeli 13 Aralık 2021 tarihinde atılan Türkiye’nin en ucuz sosyal konut projesi “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini, noter huzurunda çekilen kurayla belirledi. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 312 konut, 21 ticari alan ve 1 kreşten meydana gelecek projenin kura çekim töreni, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla, Zeytinburnu’ndaki KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında yapıldı. Toplam 343 bağımsız birim bulunan projeye, rekor bir katılımla 160 bine yakın başvuru yapıldığı bilgisini aktaran İmamoğlu, bu durumun vatandaşların İBB’ye duyduğu güvenden kaynaklandığına dikkat çekti. 

HER İŞİ İNSANLARIN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE YAPIYORUZ

Ekrem İmamoğlu, kendilerine güven duyulmasının sebeplerini, “Şeffafız. Yaptığımız her işi, insanların gözünün önünde yapıyoruz. Arka planında hiçbir duygu, hiçbir eylem yok. KİPTAŞ, 16 milyon insanın şirketidir, kurumudur ve ‘16...