19 / 04 / 2024

istanbul toki evleri başvuru 2019

istanbul toki evleri başvuru 2019

TOKİ İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ İstanbul 2019 projeleri nerede? TOKİ İstanbul 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İstanbul 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal kura çekilişleri içinde milyonlarca kişinin yaşadığı büyük şehirlerden İstanbul yer almaktadır. Peki İstanbul TOKİ evleri kura çekiliş tarihi belli oldu mu, İstanbul TOKİ evleri kura çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

İstanbul TOKİ evleri fiyatları 2019!

TOKİ 2+1 ve 3+1 evlerinin örnek daire planının detayları belli oldu. İşte İstanbul TOKİ evleri fiyatları 2019...

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Manisa Yunusemre Belediyesi Toki Evleri!

Manisa Yunusemre Belediyesi Toki Evleri 5 bin 500 konuttan meydana geliyor. Manisa Yunusemre Belediyesi Toki Evleri başvuruları 30 Haziran’a kadar devam edecek.

Gaziantep Mavikent Toki satılık daire!

1.000 adet daireden meydana gelen Gaziantep Mavikent Toki Evleri 'nde satış süreci başladı. Gaziantep Mavikent Toki satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

istanbul toki evleri başvuru 2019 Haberi

istanbul toki evleri başvuru 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 6 Mart 2019 tarihinde talep toplamaya başladığı "50 bin yeni sosyal konut" kampanyasından İstanbul da nasibini aldı. Kurum, İstanbul'da toplam 6 bin 300 konut inşa edecek. Yeni konutlar alt ve orta gelirli ailelere özel satışa sunuldu. Yen, projeler İstanbul'un Başakşehir Hoşdere, Başakşehir Ayazma, Başakşehir Kayabaşı, Tuzla Aydınlı, Silivri Alipaşa bölgelerinde yer alıyor. 

TOKİ'nin İstanbul 2019 yeni projesi kapsamında bütün başvurular 06 Mart -19 Nisan 2019 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin İstanbul ilinde bulunan yetkili şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edilecek. Başvuru ücreti olarak da 2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için 1.000 TL ödenmesi gerekiyor.

TOKİ İstanbul 2019 başvuru dönemi 

1. Kategori olan “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin” , 15-19 Nisan...