29 / 03 / 2024

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü

Beyoğlu'nda yer alan bina özel öğrenci yurt binası yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak 24 yıl süreyle kiralama ihalesine çıkarıldı...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

İstanbul'da 2 arsa ve 1 iş yeri stopajdan muaf olarak kiraya veriliyor! Vakıflar Müdürlüğü tek tek açıkladı! 

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Beşiktaş'ta yer alan 1'er arsa ile Beyoğlu'ndaki 1 iş yerini kiraya veriyor. Peki kiralama ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık ev ve arsa hissesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Bayrampaşa ve Fatih'teki arsa ve ahşap ev hissesi için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Vakıflar İstanbul'da 13 konut satacak! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 13 konut satacak. Satışa çıkarılan konutlar Zeytinburnu, Bakırköy, Beşiktaş, Eyüpsultan'da yer alıyor.

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da 15 adet konut satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 4+2 ev sahibi olabilirsiniz! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş, Başakşehir, Zeytinburnu, Bakırköy ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 15 adet konutu satıyor. Peki İstanbul'da satışı yapılacak evlerin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Vakıflar İstanbul'un göbeğinde arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Başakşehir İkitelli’de kat karşılığı inşaat yapılacak! Yatırımcılar 12 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım ihalesine çıktı. İkitelli’de kat karşılığı yapılacak inşaatın ihalesi 12 Ocak 2023’te yapılacak. İhalenin bedeli 60 milyon 780 bin 350 TL olarak belirlendi.

İstanbul'un 2 ilçesindeki arsalar satılıyor! Arsa almak isteyenlere müjde! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ve Fatih ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Vakıflar'dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı kiralık ahşap ev! 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Heybeliada'da yer alan bahçeli ahşap evi restorasyon ya da onarım karşılığı kiraya verecek. 

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü Haberi

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü


İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü'nden İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi'nde yer alan özel öğrenci yurt binası yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak 24 yıl süreyle kiralama ihalesine çıkarıldı. 20 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalenin muhammen bedeli 1 milyon 637 bin 916 lira olarak belirlendi. 


İlanın detayları için