25 / 04 / 2024

istanbulda fiyatı en çok artan ürünler

istanbulda fiyatı en çok artan ürünler

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, şehirde Mart 2022'de, Şubat'a göre en çok fiyat yükselişi yaşanan ürün yüzde 57,14 ile maç giriş bileti, en çok düşen ürününse yüzde 25,48 ile bakla olduğu belirtildi. 

Ocak 2024'te İstanbul'da en çok köprü geçiş ücreti arttı!

İTO tarafından açıklanan rakamlara göre, İstanbul’da Ocak 2024'te fiyatı en çok artan köprü geçiş ücreti oldu. Ocak'ta  giyim harcamaları erkek giyim alt grubunda yer alan gömlek fiyatı yüzde 13,92 düşüş göstererek fiyatı en çok gerileyen ürün oldu. İşte o rakamlar...

TÜİK açıkladı! Kasımın zam şampiyonu belli oldu...

TÜİK'in kasım ayı enflasyon rakamlarını açıklamasından sonra fiyatı en fazla artan ve düşen ürünler de belli oldu. Bu kapsamda, kasımda fiyatı en çok artan ürün yüzde 13,63'yle tereyağı iken, en düşük artış oranı da yüzde 4,96'la taze meyvelerde gerçekleşti. İşte haberin detayları...

İTO açıkladı! İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün erkek paltosu...

İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların şeffaflığını korumak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile, geçen kasım ayında gerçekleşen İstanbul'da perakende rakamı en çok yükselen ve azalan ürünleri, fiyatları ve değişim oranları ile beraber duyurdu.

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı!

İstanbul'da eylül ayında fiyatı en çok yükselen ürün okulların açılmasının da etkisiyle defter oldu.  En büyük düşüş ise erikte görüldü. İşte detaylar...

Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı! Rakamlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul'da perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünleri tek tek açıkladı. Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı. Eylül ayında fiyatı en çok artan ürün okul defteri oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

Üreticiyle market arasındaki fiyat farkı yüzde 500'e dayandı: Elma yüzde 450 ile zirvede!

Ağustos ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 45,9 ile kuru üzüm olarak gerçekleşti. Market ve üretici arasındaki fiyat farkları da açıklandı. İşte ayrıntılar..

İstanbul'da temmuz ayında en çok neye zam geldi?

İstanbul Ticaret Odası (İTO),  temmuzda fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. İşte İstanbul'da temmuz ayında en çok buna zam geldi!

BMW İX Serisi’nde şok fiyat! En ucuz İX modeli belli oldu!

BMW’nin İX Serisi kapsamında yer alan İX, İX1 ve İX3 modellerinin yeni fiyatları açıklandı. Aynı zamanda, en ucuz İX modeli de belli oldu.

TÜİK duyurdu! Haziranda fiyatı en fazla artan ve azalan ürünlere hemen göz atın!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Haziran ayında fiyatı en fazla artan ve azalan ürünleri açıkladı. Peki haziran ayında en çok fiyatı artan ürün hangisi oldu? İşte detaylar...

Fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu

Haziran'da önceki aya göre fiyatı en çok yükselen ve azalan ürünler İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından açıklandı. Peki rekor hangi üründe? Hangi ürünlerin fiyatları düştü? İşte detaylar...

Altın fiyatları ne kadar? 1 Temmuz 2023 gram, yarım, tam ve cumhuriyet altını fiyatları...

​​​​​​​Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Hafta sonu da takibi bırakmayan vatandaşlar, ons bazında yaşanan hareketliliğin etkilerini yaşamayı devam ediyor. Gram altın fiyatı en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu?

istanbulda fiyatı en çok artan ürünler Haberi

istanbulda fiyatı en çok artan ürünler

İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların şeffaflığının sağlanması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla Mart 2022'de megakent İstanbul'da perakende fiyatı en çok yükselen ve düşen ürünleri, diyatları ve değişim oranlarıyla beraber duyurdu. 

Bu kapsamda, İTO tarafından açıklanan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde bulunan 242 adet ürünün 111 adedinin perakende fiyatlarında yükseliş yaşanırken, 30'unda fiyatlar geriledi, 101'inde ise değişiklik yaşanmadı. 

Peki Mart 2022'de en çok hangi ürünlerin fiyatları arttı? İşte ayrıntılar ve fiyatları en çok artan ürünler...

Mart 2022'de kültür eğitim ve eğlence harcamaları bölümünde bulunan maç giriş bileti yüzde 57,14 ile fiyatı en çok yükselen ürün olarak kaydedildi. 

Fiyatlarında yükseliş kaydedilen diğer ürünler, ulaştırma ve haberleşme harcamalarından yüzde 38,83 ile şehirlerarası otobüs bileti ücretleri, gıda harcamaları grubunda yüzde 36,45 oranında kıvırcık salata, konut harcamalarından yüzde 35,04...