20 / 04 / 2024

İstanbulda merkezi yönetim

İstanbulda merkezi yönetim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan "Meydan Yönetim Sistemi" ile meydanlar daha etkin kullanılacak, reklam uygulamaları tek merkezden yönetilecek.

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

Merkezi yönetim bütçesi bir ayda 31,1 milyar TL açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, merkezi yönetim bütçesinin geçen yılın aynı ayında 25 milyar 31 milyon TL açık verirken, 2022 yılının Haziran ayında ise 31 milyar 59 milyon TL açık verdiğini açıkladı.

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özkan Şenyüz tarafından kuruldu.

Merkezi yönetim brüt borç stoku 1.3 trilyon lira!

Merkezi yönetim brüt borç stoku, ocak sonu itibarıyla 1 trilyon 336.2 milyar lira oldu. Hazine alacakları, ocak sonu itibarıyla 17.8 milyar lira olarak kayıtlara geçti.

Merkezi yönetim bütçesi 2019'da 123.7 milyar TL açık verdi!

Merkezi yönetim bütçesi 2019 yılında 123.7 milyar TL, faiz dışı denge 23.75 milyar TL açık verdi.

Merkezi yönetim bütçesi fazlaya geçti!

Kasım’da merkezi yönetim bütçesi 7.8 milyar TL fazla verdi. Vergi gelirleri biryü öncesine göre yüzde 8 artarak 73.4 milyar TL oldu. Konut satışı, sanayi, ticaret ve hizmet ciro endekslerindeki artışlar piyasalardaki hareketliliği yansıttı...

Ytong Yönetim Merkezi, LEED GOLD Sertifikası aldı!

Çevre dostu ürünleri ve sürdürülebilir yapılaşma konusunda yaptığı öncü çalışmalarla tanınan Türk Ytong’un Yönetim Merkezi Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen “LEED Gold” sertifikasını aldı...

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Bilgi, Bahtiyar Bilgen, İsmet Ölçen ve Yavuz Barut ortaklığında kuruldu.

İstanbulda merkezi yönetim Haberi

İstanbulda merkezi yönetim

Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Kentteki meydanlarda görsel kirliliğe neden olan reklam uygulamalarına son verilmesi ve meydanların daha etkin kullanılmasının planlandığı proje, İstanbul'un 12 büyük meydanını kapsıyor.


Proje kapsamında yaya-taşıt ulaşımı, kent mobilyası, temizlik, güvenlik, bakım-onarım, aydınlatma, otopark, peyzaj, aydınlatma, tabela, büfe, yol, duraklar, trafik-yönlendirme levhaları, otopark, tuvalet, çöp kutuları, ATM kabinleri, güvenlik, yeraltı hizmetleri, servis elemanları, kaldırım gibi mevcut meydan bileşenleri analiz edilerek sorunların tespiti yapılacak.


"Reklam Yönetim Sistemi" kuruluyor


Proje kapsamında İstanbul'un meydanlarındaki tüm açık hava, duvar ve binalardaki uygulamalar ile elektronik reklamlar da tek merkezden yönetilecek.


"Reklam Yönetim Sistemi" isimli bir yazılımla uygulama yapılacak tüm reklam araçları ve alanlarının belirlenmesi, bu alanların dışında görüntü kirliliğine neden olacak reklam uygulamalarına son verilmesi hedefleniyor.


Eminönü ve Kadıköy pilot bölge


Pilot bölge olarak...