19 / 04 / 2024

istanbulda yoğun sis varmı

istanbulda yoğun sis varmı

İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi' nden yapılan yazılı açıklamada; İstanbul Boğazı' nın, düşük görüş mesafesi nedeniyle, saat 22.20'de çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldığı belirtildi...

Muş'ta yol çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

HOME&TEX Fuarı yoğun ilgi görüyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen “HOME&TEX Fuarı” sektörün önde gelenleri ve ziyaretçileri tarafından ilk günden yoğun ilgi gördü.

Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor!

Akyapı ortak girişiminin Başakşehir’de hayat geçirdiği en yeni projesi Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor.

Kartall MESA yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor!

Kartall MESA, yanı başındaki metro ve diğer ulaşım hatları, yüksek kira getirisi ve uygun aidatları ile özellikle yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

İstanbul'daki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi!

Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Yabancılar konut sektörüne yoğun ilgi gösteriyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancıların özellikle konut sektöre yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizerek, mütekabiliyet yasasından bu yana yabancıların yaklaşık 4,5 milyar dolarlık konut aldığını açıkladı.

NEF'in 2'nci tahvil ihracına yoğun ilgi!

NEF'in İş Yatırım Menkul Değerler aracılığıyla gerçekleştirdiği 2'nci tahvil ihracı, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. İhraç, ilan edilen miktarın yüzde 50 oranında artırılmasıyla sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

28. Yapı Fuarı'na yoğun ilgi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’ya, sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi. 28. kez düzenlenen ve yapı sektörünün en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerinin sergilendiği fuarı 24.562 kişi ziyaret etti

İzmir'de dönüşüm nüfusun yoğun olduğu yerlerde başlamalı!

Necip Nasır, İzmir'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek. "İzmir, bilindiği gibi birinci derece deprem bölgesi. Kentin yüzde 85'i dönüşüme muhtaç. Dönüşüm, özellikle nüfus yoğun bölgelerde başlamalı" dedi.

Fortis İstanbul Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Proje konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Garanti Koza'nın projeleri Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Garanti Koza, İstanbul Esenyurt ve Bulgaristan projelerini Dubai'de görücüye çıkardı. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, fuarın ilk gününde yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

Körfez yatırımcılarından Tarlabaşı 360 projesine yoğun ilgi!

Toplantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların İstanbul'da özellikle Taksim bölgesine olan yoğun ilgisi sebebiyle ' Tarlabaşı360 projesinin ayrıcalıklı olduğunu kaydetti.

SPDO tasarımı Bulvar İstanbul yoğun ilgi görüyor!

Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) tarafından tasarlanan Bulvar İstanbul projesi doğayla iç içe, kaliteli ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunuyor. Proje inşaatının devam etmesine rağmen oldukça yoğun ilgi görüyor.

istanbulda yoğun sis varmı Haberi

istanbulda yoğun sis varmı


İstanbul Boğazı, görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle, çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.


İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada; İstanbul Boğazı'nın, düşük görüş mesafesi nedeniyle, saat 22.20'de çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldığı...