29 / 03 / 2024

İstanbulun 5 ilçesinde 1 Mayıs 2015te elektrik kesintisi

İstanbulun 5 ilçesinde 1 Mayıs 2015te elektrik kesintisi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un Fatih, Eyüp, Küçükçekmece, Şişli ve Esenyurt'un bazı bölgelerinde 1 Mayıs Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacak. İşte ayrıntılar...

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti: Yoğun, çok katlı yapılaşmış!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve X sosyal medya hesabından İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

İstanbul'un 5 ilçesinde kentsel dönüşüm projelerine karşı 43 iptal davası açıldı! 

İstanbul'da kentsel dönüşümün önünü tıkamak için 5 ilçede 43 dava açıldığı belirtildi. Bu davaların İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meclis üyeleri ve TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından açıldığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi! Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek! Hemen bakın!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi... Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek... Hemen bakın...

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

İstanbul'un 5 ilçesinde imar izni 20 kata yükseldi! 

Megakent İstanbul'un Sultanbeyli, Ümraniye, Bahçelievler, Bağcılar ve Güngören ilçelerinde imar izni 20 kata yükselirken, Bakırköy'e verilmemesi dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un o ilçesinde 5 arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Sançaktepe, Ortaköy ve Cumhuriyet Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

İBB'den arsa alacaklara büyük müjde! 5 ilçedeki 6 arsa 557 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İBB, İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 arsayı 557 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İstanbulun 5 ilçesinde 1 Mayıs 2015te elektrik kesintisi Haberi

İstanbulun 5 ilçesinde 1 Mayıs 2015te elektrik kesintisi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, tesis yatırım, bakım ve onarım nedeniyle Fatih'in Kocamustafapaşa Mahallesi'nin Koca Mustafapaşa, Kuva-yi Milliye caddeleri ile Şehit Turan Topal, Berber Şefik, Emirler Çeşmesi, Kader, İzci Türk, Şırlayan, Cambaziye Mektebi sokaklar ve civarına saat 15.00-19.00 arasında elektrik verilemeyecek. 


Fatih'te Süleymaniye Mahallesi'nin Tesbihçi, Ağızlıkçı, Mangalcı, Şahande sokaklar ile İsmetiye Caddesi ve civarı saat 10.00-14.00, Mevlanakapı Mahallesi'nin Mevlana, Küçük Saray, Yayla caddeleri ile Hasırcı Melek, Necef, Asmalı Aktar, Katip Murta Cami, Çorlulu Alipaşa, Masar Efendi, Kaşıkçı Mektebi, Şeyh Celal sokaklar ve civarı saat 19.00-22.00, Taya Hatun Mahallesi'nin Bezciler, Celal Ferdi Gökay, Sultan Mektebi, Aynacılar, Kılıçlar, Mahmutpaşa, Raştıkçı sokaklar ve civarı saat 09.00-12.00 arasında elektrik alamayacak.


Eyüp'ün Defterdar Mahallesi Fıçıcılar ve Samancılar sokakları ile Otakçılar ve Eyüp Bulvarı caddeleri...