20 / 04 / 2024

İstanbulun 6 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak

İstanbulun 6 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak

Avrupa Yakası'nda Fatih, Beylikdüzü, Esenyurt, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bahçelievler'in bazı mahallelerinde 16 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak. İşte elektrik kesintisi yapılacak bölgeler ve saatler...

Son dakika! Malatya'da 4,6 şiddetinde deprem!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 12:34’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi.

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Son dakika! O il yine depremle sarsıldı! Acil bakın!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

O ildeki 6 arsa 560 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 6 taksit fırsatı! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesinde yer alan 6 adet arsayı 6 taksitle satıyor. Peki Konya Selçuklu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

O ilçede emlak vergisi borçları resmen siliniyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen deprem nedeniyle Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, emlak vergisi borçları resmen siliniyor...

Son dakika deprem oldu! Kahramanmaraş Göksun'da 4.6 şiddetinde deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11:22'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık verileri ve 23 Eylül Cumartesi son depremler listesi..

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

SON DAKİKA! 3.6 şiddetinde deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Aladağ ilçesinde 19:54 sularında 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD, Adana'nın Aladağ ilçesinde depremin 3.6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Son Dakika Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem: AFAD az önce duyurdu

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Kahramanmaraş'a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde büyüklüğü 3.6 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Villapark Gelibolu'da 6 milyon liradan başlayan fiyatlarla 5+1 müstakil villa fırsatı! 

Villapark Gelibolu, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan 5+1 müstakil villaların fiyatları 6 milyon TL'den başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstanbulun 6 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak Haberi

İstanbulun 6 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak

Avrupa Yakası'nda Fatih, Beylikdüzü, Esenyurt, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bahçelievler'in bazı mahallelerinde 16 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak.


BEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım-onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak ilçeler ve kesinti saatleri şöyle:


Fatih'te Ayvansaray, Karagümrük, Derviş Ali, Hırka-ı Şerif, Balat, Yavuz Sultan Selim, Zeyrek, Ali Kuşçu, Akşemsettin Mahalleleri ve civarı saat 03.00-07.00 arasında elektrik alamayacak.


Beylikdüzü'nde Dereağzı Mahallesi'nin; Hasan Tahsin, Gölyaka Caddeleri, Yavuz Sokak ve civarında 08.30-18.30 saatleri arasında kesinti uygulanacak.


Esenyurt'ta Başakşehir Mahallesi'nin; İstasyon Çıkmazı Sokak, Bahçeşehir 1.Kısım, Demir Yolları, İSKİ Arıtma, BP Petrol İstasyonu, Belediye Temizlik İşleri ve civarı 08:00-18:00 saatleri arasında elektrik alamayacak.


Zeytinburnu'nda Kazlıçeşme Mahallesi'nin; Kennedy, Demirhane Caddeleri ve civarında ise 09.00-13.00 saatleri arasında kesinti yapılacak.


Bayrampaşa'da Kocatepe Mahallesi'nin; Şehir Parkı, Yağ İskele Caddeleri, 9,13 Sokakları, Kuru...