28 / 03 / 2024

istanbulun birinci semteleri

istanbulun birinci semteleri

Türkiye Sosyo-Ekonomik Derecelendirme (SED) Çalışmaları 2014 birinci yarıyıl ilçe ve mahalle değerlendirme sonuçlarını açıkladı. REIDIN-SED Raporu’na göre İstanbul’un A+ semtleri Beşiktaş, Adalar ve Kadıköy oldu.

AFAD depremin birinci yıl raporunu açıkladı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin birinci senesinde AFAD’ın ‘Deprem Analiz Raporu’na göre, depremlerde 53 bin 537 kişi hayatını kaybetti ve 107 bin 204 kişi de yaralandı.

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Bakan Bilgin resmen duyurdu: Birinci derece çalışanlar 3600 ek göstergeden yararlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bilgin, 3600 ek göstergeyi tüm birinci derece çalışanlar için düzenleyen kanun teklifinin hazır olduğunu söyledi. 

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

KONUTDER: Birinci el satışlarda kredi kısıtlamaları acil olarak kaldırılmalı!

KONUTDER Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas birinci el konut satışlarında kredi kısıtlamalarının acil olarak kaldırılması gerektiğini söyledi.

Türkiye bakır ihracatında dünyada birinci

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği bakır sektörü ürün grubunda bakır teller ihracatında dünyada ve Avrupa’da birinci sırada yer aldı. Birlik, bakır alaşımları ihracatında ise dünyada ikinci sırada.

Birinci sınıf SUV otomobil markası Audi Q7! Audi Q7 fiyatı kaç TL? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Görenleri kendisine büyüleyen Audi Q7 birinci sınıf SUV otomobil markası. Peki Audi Q7 kaç TL? Audi Q7 fiyatı kaç lira? İşte Audi Q7 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Audi Q5 Temmuz fiyatları kaç lira oldu? Birinci sınıf SUV! İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Audi Q5, günlük yaşam için birinci sınıf bir SUV olması, üstün konforu ve teknolojik özellikleriyle ön plana çıkıyor. Peki Audi Q5 Temmuz fiyatları kaç lira oldu? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Audi Q5 fiyatlarına Mayıs güncellemesi! Birinci sınıf bir SUV! 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Audi Q5, günlük yaşam için birinci sınıf bir SUV oluşuyla sürücüleri cezbederken; şık tasarımı, üstün teknolojik özellikleri ve sağladığı konforla dikkat çekiyor. Peki Audi Q5 fiyatları kaç lira oldu? Audi Q5 Mayıs 2022 fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Nissan X Trail birinci sınıf konfor! Nissan X Trail ne kadar? İşte Nissan X Trail 2022 fiyat listesi

Premium dizayn ve güvenli sürüşün birinci sınıf konfor ile buluştuğu Nissan X-Trail, Nissan yetkili satıcılarında sizleri bekliyor. Geniş iç hacmi ve üstün konforuyla ailenize ve sevdiğin her şey için yeterince yer var. Peki Nissan X-Trail ne kadar? İşte Nissan X-Trail 2022 fiyat listesi..

Birinci el konutlar için kampanya talebi!

Kamu bankalarının faiz kararı indirimi sonrasında konut sektöründe hareketlilik bekleniyor. Konut satışlarının artacağını düşünen temsilciler birinci el konutlar için kampanya yapılmasını talep ediyor.

istanbulun birinci semteleri Haberi

istanbulun birinci semteleri

Dünyanın sadece gelişmekte olan ülkelerdeki gayrimenkul piyasalarına odaklanan ilk uluslararası bilgi şirketi REIDIN, Türkiye Sosyo-Ekonomik Derecelendirme (SED) Çalışmaları 2014 birinci yarıyıl ilçe ve mahalle değerlendirme sonuçlarını açıkladı. Değerlendirmede Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli illerine ait 71 ilçe ve bunlara bağlı 481 mahalle gayrimenkul fiyatları, nüfus yoğunluğu ve nüfusun genel eğitim düzeyi gibi kriterler kullanılarak refah, yaşanabilirlik ve kültürel düzey açısından derecelendirildi.


İlçe ve mahalle düzeyindeki bölgelerin göreceli sosyo-ekonomik derecelerinin ve kendi içlerinde sıralamalarının belirlenmesinin amaçlandığı kapsamlı çalışmada, 2014 yılının ilk 6 ayında Türkiye'nin refah, yaşanabilirlik ve kültürel düzey bakımından en yüksek dereceye (A+) sahip ilçeleri Ankara, İstanbul ve İzmir şehirlerinde yer aldı. 2014 birinci yarıyıl verilerine göre ilk üçe girerek A+ seviyede olan ilçeler 2013 yılsonu sıralamasına...