26 / 04 / 2024

istanbulun gezi rotası

istanbulun gezi rotası

Hafta sonu tatillerini, yakın ama bir o kadar da şehrin kasvetinden uzak bir yerde geçirmek isteyen, gürültüden, kalabalıklardan şikayetçi, beton blokların arasında sıkışıp kalan İstanbullular için keyifli bir gezi rotası…

Gezi Parkı mahkeme kararıyla yeniden İBB’nin!

Tartışmaların odağındaki Gezi Parkı, mahkeme kararıyla yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Dolar kritik seviyenin üzerinde! Peş peşe alınacak iki karar doların rotasını belirleyecek

Dolar yeni haftaya 27,00 TL seviyesi ile başlarken bugün kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor.  Yarın ve perşembe günü alınacak iki kritik karar doların rotasını oluşturacak. 

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Ege’nin gizli cennetleri ABD'de manşet oldu! Avrupa'da gidilecek en iyi gezi rotasyonlarından...

ABD merkezli CNN televizyonu, gezi sayfasının kapağına Türkiye’yi taşıyarak, Türkiye'nin Ege kıyıları için “Avrupa’da gidilebilecek en iyi gezi rotasyonlarından birisi” ifadesi kullanıldı. 

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı.

Gümüşün rotası belli oldu! İslam Memiş net rakamı açıkladı! Bunu yapan parasını ikiye katlayacak!

Altın Piri İslam Memiş, gümüş yatırımcıları için gümüşün rotasını açıklayarak, net rakamı söyledi. Bunu yapan parasının ikiye katlayacak.

Doların rotası resmen oluştu! Elinde doları olanlar o tarihi bekliyor! Dolarda kıyamet kopacak! Hemen bakın!

16 Mart Perşembe dolar kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar endeksi 104 seviyesine kadar yükseldi. Doların rotası resmen oluştu! Elinde doları olanlar o tarihi bekliyor! Dolarda kıyamet kopacak! Hemen bakın!

Doların rotası oluştu! Dolar borcu olanların etekleri tutuştu! Elinde avucunda 1 doları bile olan hemen baksın!

Doların rotası oluştu! Dolar borcu olanların etekleri tutuştu! Elinde avucunda 1 doları bile olan hemen baksın! Dolar tam tamına bu kadar olacak...

Gram altının rotası belli oldu! Yarından sonra gram altın böyle olacak! Altın Kahini İslam Memiş ilk kez açıkladı

Altın Kahini İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili kritik bir tahmin geldi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altının rotası belli oldu. Yarından sonra gram altın böyle olacak...

Doların rotası oluşturuldu! 6 ay içinde yer yerinden oynayacak! Dolar borcu olanlar köşeye sıkışacak

Döviz analistlerinden yeni dolar tahmini geldi. Gelecek altın ay içinde Tükrk lirasının yaklaşık yüzde 12 değer kaybetmesi beklenirken doların da rotası oluşturuldu. Dolar borcu olanlar köşeye sıkışacak...

Doların rotası belli oldu! Öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin uykusu kaçacak! Elinde doları olanlar çabuk baksın

Dolar ne olacak? sorusu üzerine ekonomistlerden açıklama geldi. Doların rotası resmen belli oldu! Öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin uykusu kaçacak! Elinde doları olanlar çabuk baksın.

Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı.

istanbulun gezi rotası Haberi

istanbulun gezi rotası

İstanbul, şehir merkezi itibariyle dünyada eşsiz bir güzelliğe sahip ama sahip olduğu güzellikler sadece Suriçi’nde ve Boğaz kıyı şeridinde değil. Şehir merkezinden birazcık uzakta yer alan çok sayıda güzelliğe de sahip. Belki de şehir dışına çıkmak istiyorsunuz ama kararsızsınız veya üşengeç… Kararsızsanız karar vermede, üşengeçseniz yüreklenmenizde, gayrete gelmenizde birkaç gezi rotasından bahsederek yardımcı olalım size.


Dünyanın en büyük ikinci feneri nerede?

İstanbul’un Karadeniz kıyısındaki ilçelerinden Şile, yaklaşık 60 kilometrelik sahil şeridiyle önemli bir turizm merkezi olmasının yanı sıra iç kesimlerindeki güzellikleriyle de ziyaretçilerine güzel bir tatil vaat ediyor. Türkiye’nin en büyük, dünyanın da ikinci büyük faal deniz fenerinin bulunduğu Şile’de deniz kıyısındaki ve karadaki mağaralar doğa meraklılarını bekliyor. Tarihî yapılara ilgi duyanlar için de Şile’de görülecek çok şey var. Liman çevresi,...