27 / 04 / 2024

istikba avrupa satış bayileri

istikba avrupa satış bayileri

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına Fransa ile devam ediyor.

Merakla bekleniyordu! İşte Honor 90 Lite ve Avrupa satış fiyatı

Honor, heyecanla beklenen serisini Avrupa pazarına çıkarıyor. Huawei bünyesinde çıkan Honor 90 Lite modelinin Avrupa fiyatı da belli oldu. Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 işletim sistemine sahip cihaz şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. İşte modelin özellikleri ve fiyatı.

Toyota Avrupa’da rekor kırdı: En çok satan modeli belli oldu

Avrupa ülkelerinde 31 milyon 300 binden daha fazla satış gerçekleştiren Toyota Motor Avrupa, satış rekoru kırdı. 2022 ilk 8 ay verilerine göre Japon otomobil devi 720 bine yakın araç satışı gerçekleştirirken, Yaris modeli 115 bin adet ile en çok satan model oldu.

Avrupa Konutları Kayaşehir satış ofisi!

Toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Avrupa Konutları Kayaşehir satış ofisi telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 44 bin 36 metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman satışa çıkacak?

Avrupa Konutları Başakşehir ne zaman satışa çıkacak? Avrupa Konutları Başakşehir Kayaşehir'de 603 adet konut ve 17 adet ticari birim olmak üzere 620 bağımsız birim inşa edilecek...

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daire!

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Yatırım bedeli 140 milyon TL olarak belirlenen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat satılık!

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat satılık daire teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. Toplam inşaat alanı 152 bin 231 metrekare olarak belirlenen projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor.

Başakşehir Avrupa Konutları satılık!

Başakşehir Avrupa Konutları satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje 7 blok halinde hayata geçirilecek.

İnşaatta Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında iyileşme var!

İnşaat alanında Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında bir iyileşme görüldüğüne dikkati çeken Lundquist, kiralama piyasasının 2014'ten itibaren belirli bir büyüme seviyesine ulaştığıı dile getirdi.

Avrupa Ataköy Evleri Artaş satış fiyatları!

Artaş İnşaat imzasıyla inşa edilen proje toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Avrupa Ataköy Evleri Artaş satış fiyatları 1+1 daireler 655 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Ataköy satış ofisi telefon!

Daire alanlarının 69 metrekareden başladığı proje konum bilgisine göre Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor. Avrupa Konutları Ataköy satış ofisi telefon numarası 444 0 380 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Ataköy satış ofisi iletişim!

2 blok şeklinde yükselen projede 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari üniteler bulunuyor. Avrupa Konutları Ataköy satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 0 380 olarak belirlendi.

istikba avrupa satış bayileri Haberi

istikba avrupa satış bayileri


Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına Fransa ile devam ediyor. İstikbal  Avrupa’da 75’inci, Fransa’da ise 15’inci mağazasını Strasbourg’da faaliyete geçirdi.


Açılışta konuşan Boydak Holding Yönetim Kurul Üyesi Bekir Boydak, “Boydak Holding olarak lokomotif sektörümüz olan mobilyada hem yurtiçinde hem yurtdışında büyümeye devam ediyoruz. Özellikle Avrupa’nın metropollerinde, büyük metrekarelerde perakende satış noktalarımızın olmasından gurur duyuyoruz." diye konuştu.



Milat...