19 / 04 / 2024

İstimlak sorunları

İstimlak sorunları

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kentte kamu yatırımlarının önündeki en büyük engelin istimlak sorunları ve maliyetleri olduğunu belirtti. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, devam etmekte olan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Samsun'da altyapı sorunları çözülüyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, ilçelerin alt yapı sorunlarını çözeceklerini açıkladı.

Mega kentleri gelecekte hangi sorunlar bekliyor?

Dünyada halihazırda 29 mega kent bulunuyor ve bu rakam günden güne artıyor. Kullanılabilir alan küçülmeye devam ettikçe nüfusun, binaların ve altyapıların konsantrasyonu katlanarak artıyor. Peki Mega şehirleri gelecekte hangi sorunlar bekliyor?

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunları çözülüyor!

Ulaşımda sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda yaptığı planlamalarını bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale yolu üzerindeki çevreyolu kavşağından Veterinerlik Fakültesine kadar olan güzergahta yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

İzmir Menderes'te müteahhitlerin sorunları masaya yatırıldı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) ve Menderes İnşaatçılar Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen sektör toplantısında, müteahhitlerin sorunları masaya yatırıldı.

Habitat III'te dünya kentlerinin sorunları tartışılıyor!

Habitat III toplantısında, büyük kentlerin sorunları ve kentlerde artan yoksulluk tartışılacak. Toplantıda ayrıca küresel ısınma ile mücadeleye katkı sağlayacak “yeni kentsel gündemin” belirlenmesi hedefleniyor.

Antalya Aksu'da imar ve tapu sorunları konuşuldu!

2014 Yılı Yerel Seçimleri sonrasında Aksu İlçe sınırları içerisinde önceden bilinen sorunların çözümü ve yapılabilecek işlerin tespitine başlayan belediye başkanımız ve yönetimimiz hızlı, doğru ve etkin bir şekilde çalışmalara başladı.

Antalya Aksu'nun imar sorunları çözülüyor!

Aksu Belediyesi Toplantı Salonunda Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerinin mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili yapılan toplantıların ikincisi gerçekleştirildi.

Trabzon Araklı'nın imar sorunları çözülüyor!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, bölge halkının imar sorunlarını çözmek için bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, imarla ilgili sıkıntılarının çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını ve mağduriyetlerin giderileceği ifade edildi.

Mahmutlar AVM inşaatında sorunlar bitmiyor!

İnşaat alanındaki diğer hissedarların konuyu mahkemeye intikal ettirmesi ve ruhsatın yetersiz olmasından dolayı Alanya Belediyesi tarafından inşaatı durdurulan Mahmutlar AVM inşaatında sorunlar bitmiyor.

Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarına çözüm aranıyor mu?

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli'ndeki inşaat sorunlarını kaleme aldı. İşte Murat Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Bursa'da plansız kentleşme altyapı sorunlarına yol açıyor!

Olay Bursa Gazetesi'nin yazarlarından İhsan Aydın bugünkü yazısında Bursa'da plansız kentleşmenin altyapı sorunlarına yol açtığını belirtti. İşte İhsan Aydın'ın o yazısı...

Trabzon Uzungöl'ün imar sorunları çözüm bekliyor!

TRABZON’un Çaykara İlçesi'ndeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de basın mensuplarına iftar yemeği verildi. Yemek sonrasında bölgenin imar durumu, trafik, elektrik ve gölün temizliği gibi sorunlar dile getirildi, sağlık polikliniği açılması istendi

Akbük'ün çevre sorunları masaya yatırıldı!

Akbük Kültür ve Çevre Derneği (AKÇED), Akbük’ün çevre sorunlarını masaya yatırdı. Konuyla ilgili AKÇED Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Kılıç açıklama yaptı.

İstimlak sorunları Haberi

İstimlak sorunları

Ovit Tüneli'nin 2017 yılı sonunda hizmete gireceğini belirten Karal, "Kısa bir süre önce Başbakanımızın da katılımı ile Ovit Tüneli'nde ışık görüldü. Bu, Rize için tarihi bir gündür. 

Tünelin diğer aksamında çalışmalar devam ediyor. 


Elektro mekanik dediğimiz ışıklandırma sistemleri ve havalandırma çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki yılın sonunda Ovit Tüneli'ni tam teşekküllü olarak hizmete açmayı planlıyoruz. Bu, dünyanın 2. en uzun karayolu tüneli. Türkiye ve Avrupa'nın en uzun tüneli" dedi. 


OCAK AYINDA DENİZE TAŞ DÖKÜLECEK 

Hasan Karal, Rize'nin Pazar ilçesinde deniz üzerinde yapılacak ve tekniği açısından Avrupa'nın en büyük havalimanı olacak olan Rize Havalimanı için ocak ayı içerisinde ilk taşların denize döküleceğini 

belirtti. Karal, "Kısa bir süre önce Rize Havalimanı ihalesini de yaptık. Kamuoyunda çok spekülasyon yapıldı. Biz Rize Havalimanı konusunda başından bu yana ortaya koyduğumuz kararlılığı...