19 / 04 / 2024

İstinye Qent Evleri

İstinye Qent Evleri

Qent İstinye 'de fiyatlar 1 milyon 98 bin liradan başlangıç gösteriyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin anahtar teslimleri Aralık 2013 'te gerçekleştirilecek...

Qent İstinye nerede? Havadan videosu!

3 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa edilen Qent İstinye projesi Dilek Gayrimenkul ve Toya Grup ortaklığında hayata geçiriliyor. Aralık 2013'te teslimleri gerçekleşecek olan Qent İstinye 3 blok halinde yükseliyor

İstinye Qent 'te metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlıyor!

Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortaklığı ile inşa edilen İstinye Qent 'te metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlangıç gösteriyor, projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

İstinye Qent Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar!

Qent Evleri İstinye 'de yükseliyor, metrekare birim fiyatının 9 bin dolardan başladığı projede satışlar devam ediyor

Kent İstinye'de metrekaresi 7 bin 500 dolara satılık daireler!

Qent İstinye'de metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişen fiyatlarla satışlar sürüyor...

Nidapark İstinye Evleri fiyatları!

Nidapark İstinye Evleri fiyatları ortalama 23 bin TL'den başlıyor. Nidapark İstinye Konutları üç etap olarak Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi...

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Nidapark İstinye Evleri!

Tahincioğlu Nidapark İstinye Evleri Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Emlak Konut GYO güvencesini taşıyan Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi 136 apart üniteden meydana geliyor.

Qent İstinye, Cityscape 2015'te En İyi Konut Projesi seçildi!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul'ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Cityscape 2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu. n Qent İstinye'de bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleriyle 8 konutun satışı devam ediy

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Qent İstinye’de son 9 daire!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Qent İstinye European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Qent İstinye ile Porsche Design Studio imzası evinizde!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Qent İstinye'de yaşam başlıyor!

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile hayat bulan Qent İstinye'de yasam haziranda başlıyor.Projenin daire seçenekleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Qent İstinye'de yaşam Haziran ayında başlıyor!

Qent İstinye'de yaşam Haziran ayında başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

İstinye Qent Evleri Haberi

İstinye Qent Evleri


İstanbul Avrupa Yakası İstinye 'de yaşama geçirilen Qent İstinye projesi Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortak girişimi ile inşa ediliyor.


Satışların devam ettiği İstinye Qent Evleri 'nde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Aralık 2013 'te sahiplerine teslim edilecek olan Qent İstinye Konutları 3 bin 70 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Qent İstinye 'de yer alan konutların alanları 120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 1 milyon 98 bin dolardan başlıyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Qent İstinye Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın konumda yer alıyor.


İstinye Qent Konutları 'nda; yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark, fitness salonu, misafir otoparkı mevcut.


Telefon: 0212 229 66...