17 / 04 / 2024

İstinye Qent 'te metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlıyor!

İstinye Qent 'te metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlıyor!

Firma: Toya Yapı-Dilek Gayrimenkul

Proje: Qent İstinye

Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortaklığı ile inşa edilen İstinye Qent 'te metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlangıç gösteriyor, projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...




İstanbul Avrupa Yakası İstinye 'de Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortak girişimi ile hayata geçirilen  Qent İstinye  'de satışlar sürüyor.


3 bin 70 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen İstinye Qent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak konut seçenekleri bulunuyor.


Qent İstinye Evleri 'nde minimum metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen projede yer alan daireler 120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın mesafede inşa edilen Qent İstinye 'de anahtar teslimler Aralık 2013'te gerçekleştirilecek.


3 blok halinde yükselen Qent İstinye 'de; kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve misafir otoparkı mevcut.

 

Telefon: 0212 229 66 77

Web Adresi: www.qentistinye.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön